Sex And The City
Evo, sm vidla film in morm rečt da me ni razočaral, žal mi je sam, da je že mimo, tak dolg sm pričakovala ta film in se veselila, zdej je pa konc ... Hehe.
I
sex and the city. It's just fabulous (kot bi rekla Carrie
) 

I

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
- Kontakt:
res je ful dober film!:) včeraj smo šle na premiero s kolegicami, in je fenomenalen!
splača se ga pogledat. mislim, da ko si ga bom dol potegnila, ga bom nonstop gledala! 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Waaaaa....tok doug sm ga čakala in zdej je končno tuki!!!! Žal mi ga ne bo zneslo gledat pred pondelkom ampak če sm potrpela tok doug, bom pa še te 3 dni, a ne...Če punce praute da vas ni razočaral potem more res bit fenomenalno...če je res tok hud k praute, pol ga grem zihr 2x gledat
+ kupm dvd k ven pride...waaa, kumej čaaaakam! 

zgoraj sem samo povzela svoje mnenje,seveda pa dopuščam možnost,da druge to razumete drugače.
Sem pač taka,da gledam samo filme ki so mi všeč. Ostale fant gleda sam in obratno.
On topic: Sem gledala film včeraj zvečer v koloseju. Film kot tak super, spet sem ugotovia da sem izrezana Miranda.
Nisem bila pa čist nič presenečena nad tem,kako so popedenane nekatere prišle v kino.Kot da gremo na gala večer
Ene očitno mislijo,da so najmanj Carrie, z Manolotovimi čevlji na nogah.
Sem pač taka,da gledam samo filme ki so mi všeč. Ostale fant gleda sam in obratno.
On topic: Sem gledala film včeraj zvečer v koloseju. Film kot tak super, spet sem ugotovia da sem izrezana Miranda.
Nisem bila pa čist nič presenečena nad tem,kako so popedenane nekatere prišle v kino.Kot da gremo na gala večer