Tud js sm gledala dans E+ ... Ma sej je ful car ... mi je biu kr mal bogi k je un Predin govoru, da se mu ljudje smejijo ... pa čist tak preprost je ... Tko kot je reku majkl - velik bolši od povno slovenskih "zvezd" k majo nosove med oblaki! Fredy
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Mark napisal/-a:Hja človek se je zgleda kar ponosno podpisal marsikateri na oprsje...Nevem kaj si ob tem misli njegova familija...
No, včeri na E-plusu je lepo povedal, da vse odločitve sprejema skupaj z ženo in svojima dvema sinovoma (op.p. Sandi in Denis). Povedal je, da doma pove tudi to, kolikim se je že podpisal na prsi....No, sicer ga pa njegov starejši sin spremlja na vseh koncertih...
Naughty grl napisal/-a:mi je biu kr mal bogi k je un Predin govoru, da se mu ljudje smejijo ...
Sicr nism gledala, ampak itak da mu bo Predin take govoru. Fouš mu je, k mu je tko na hitr ratalao pa k je tko popularen, Predin je pa že celo večnost na sceni, pa ni biu nikol tko popularen.
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...
Naughty grl napisal/-a:mi je biu kr mal bogi k je un Predin govoru, da se mu ljudje smejijo ...
Sicr nism gledala, ampak itak da mu bo Predin take govoru. Fouš mu je, k mu je tko na hitr ratalao pa k je tko popularen, Predin je pa že celo večnost na sceni, pa ni biu nikol tko popularen.
Tud js sm prvo na to pomisnla ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Tud js sm prvo na to pomisnla ...
mislim da mu predin nima bit nicesar faus!sploh pa ne tega da je na hitro zaslovel!ma predin svoj krog poslusalcev in se mu s fredijem zares ni potrebno obremenjevat!....sicer pa mislim da kr drzi..easy come easy go,ceprav mu sama privoscim dost uspeha...bomo vidli kaj bo cas prinesel!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Ok jaz bom dal zaj svojo teorijo o tem našem Fredyju:) men se zdi, da je on kao zdaj zaslovel pa oh in sploh samo zarad tega, da se majo ljudje s koga norca delat pa da ne vem se ljudje nekaj več počutijo od njega, ko je na koncertu al pa kaj...sicer pa dobre glasbe v Sloveniji res manjka Uživajte, SiMoN
joj joj ti zmešan otrok simon!! ne morš tko o fredyju govort! on je čist sexy! js lih razmišljam če bi si dorisala kšno črto... da bi mela tud js samo eno obrv a veš