Ok men ni nč jasn. Gledam 13. del 2. sezone kjer se Nathan ponesreč pri dirkanju z avtomobili pol 14. del je pa kr že zdrav pa Haley ga je zapustila, Brook živi pri Lucasu, Payton je z Jake-om?!? Nč jasn jest bi prej rekla, da je to 3. sezona? Zgleda mi ga je mula zagodla
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jaz sem noraa na one tree hill. vbistvu sem začela gledat to zarad chada, ker mi je noro dober tip. kasneje sem pa ugotovila da nanizanka vbistvu sploh ni tak slaba. zdaj si vlečem že 4 sezono dol. vedno komaj čakam da si spet ogledam novi del..
Men je prov gadno k sem že celga pogledala in se zdej sploh ne morem spravt nč druzga gledat, ker mi enostavno ni zanimivo. Mam že neki delov od O.C. zloudanih kot nadomestilo pa me sploh ne mika za gledat
Nč, sj bo tko kmal januar
Jst mam pa to čudo že kakšna dva tedna zloudana dol, pa me ne mika gledat ... pr men je ravno obratno k pr teb, migrena Sam zarad OC-ja mislm, da mi bo tale OTH kr neki in se ne morm spravt gledat. Najrajš bi šla še enkrat čez OC
^^ Hehe sej res midve sva na istem. Veš kaj najbolj, da se zmenva pa se tm do nedelje prsilva pogledat vsaj ene tri dele pa bova pol komentirale Kaj pa veš kaj pa, če se zgodi lih obratno in ti padeš čist not v OTH jest pa v O.C. (čeprav se tut men tole sliši nemogoče).
Tudi jaz se že veselim nove sezone!
Zdaj nimam nič posebnega za gledati (no, Gossip Girl) in komaj čakam, da bo spet kaj za sprostitev, ko pridem iz službe. Na MCM se je itak lušno spočit očke
Jest tut nimam nč za gledat - no še zadnje 4 dele O.C., ampak mi sploh niso več tok zanimivi tko, da komej že čakam na OTH ... sam najslabš k bo spet treba po cel teden čakat na nov del