Zara
ja pa meni se zdi da sploh ne znižajo novih kolekcij (majčk) ampak vsako leto od nekod privlečejo na kupe majc in jih namečejo na mizo, okol pa se pol ženske pretepajo za tisto sranje. sicer letos sploh nisem šla še nič v BTC, vendar sem sigurna da sem zadnja leta videla na vsakih razprodajah iste stvari (seveda cifra L in XL
), no kdaj dajo še kaj novega.. na vse kar je lepo pa itak v vseh trgovinah nalepijo listek "nova kolekcija"

- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
zara je ena najbolj poden štacun če primerjaš ceno in kvaliteto, sploh v zadnjem času...
že ko pridem v trgovino mi nekak zadeve ne odgovarjajo izgledajo full ceneno, kar je pa kaj lepega je pa komad drago... sploh se mi pa full neumno zdi, da dam recimo za jakno 150€ zato, da mi na etiketi piše zara(k btw sploh ni kakšna huda firma), za ta denar lahko dobim jakno v s.oliverju al pa kakšni taki štacuni, ki ma kvaliteto in tud znamko....
že ko pridem v trgovino mi nekak zadeve ne odgovarjajo izgledajo full ceneno, kar je pa kaj lepega je pa komad drago... sploh se mi pa full neumno zdi, da dam recimo za jakno 150€ zato, da mi na etiketi piše zara(k btw sploh ni kakšna huda firma), za ta denar lahko dobim jakno v s.oliverju al pa kakšni taki štacuni, ki ma kvaliteto in tud znamko....
Zadnje čase se tudi meni zdi, da se je Zara poslabšala. Še vedno pa se mi zdi, da se tam da dobit krasne jakne oz plašče. To so tisti kosi, ki so najdražji v celi štacuni, seveda. Pa še od teh niso vsi ok, treba pazit. Imam en plašč, ki je po nekaj letih še vedno kot nov, in eno prehodno jaknico, zelo lepo, tudi nič znucana itd, pa sem jo dosti nosila (pač jesen in pomlad). Drugo je pa več ali manj zdaj crap.
- Študentka.
- Komunikatorka
- Miss September
- Debatorica