Dr.House
-
- Kofetarica
ribicaX napisal/-a:men je ta serija ful zanimiva. pa tud smešna na trenutke. uglavnem zakon serija. samo škoda, ker je tako malo delov posnetih. baje naj bi tretjo sezono začeli snemat šele jeseni.
OT: TiGy, animirani avatarji niso dovoljeni!
Tretja sezono že predvajajo v Ameriki, tako da je že posneta. Predvajal so pa že 13 del 3 sezone.
zdaj je pa konec prve sezone
mislim, da se bo v drugi precej dogajalo, ker je njegova žena sprejela delo pravnice v tej bolnišnici. zgleda, da ga je ona še v času njunega zakona dobro razumela, ga sprejela takšnega kot je (poln sarkazma, ironije). in če sem prav razumela, sta šla narazen, ker je dovolila operacijo njegove noge. ali se motim?
no, vseeno pa se mi zdi, da bi dobro pasal k tisti mladi zdravnici, na ženo pa pozabil...

mislim, da se bo v drugi precej dogajalo, ker je njegova žena sprejela delo pravnice v tej bolnišnici. zgleda, da ga je ona še v času njunega zakona dobro razumela, ga sprejela takšnega kot je (poln sarkazma, ironije). in če sem prav razumela, sta šla narazen, ker je dovolila operacijo njegove noge. ali se motim?
no, vseeno pa se mi zdi, da bi dobro pasal k tisti mladi zdravnici, na ženo pa pozabil...
ela85 napisal/-a:mislim, da se bo v drugi precej dogajalo, ker je njegova žena sprejela delo pravnice v tej bolnišnici...
njegova žena

drgač pa ja, fajn serija, tip je res džek... tak taprav dec

The secret of success is consistency of purpose.
omg, obožujem tole serijo .. Chase je tok sexy
Ker že od novembra enkrat ne gledam televijzije, sem si epizode začela lovdat z neta, tko dam mam že skor celo 1 sezono, skor celo 2 sezono (ta je najboljša), pa še 4 dele iz 3 sezone .. skratka Dr.House rulz
ste vedeli da sta Chase in Cameron v zasebnem življenju par? Sta se zaročila mal pred Božičem...

Ker že od novembra enkrat ne gledam televijzije, sem si epizode začela lovdat z neta, tko dam mam že skor celo 1 sezono, skor celo 2 sezono (ta je najboljša), pa še 4 dele iz 3 sezone .. skratka Dr.House rulz

ste vedeli da sta Chase in Cameron v zasebnem življenju par? Sta se zaročila mal pred Božičem...
Mislim, da je to bivša žena.micamaca napisal/-a:ela85 napisal/-a:mislim, da se bo v drugi precej dogajalo, ker je njegova žena sprejela delo pravnice v tej bolnišnici...
njegova žena... kakšna njegova žena?? sej on nima oz. ni mel žene (al sm jst kej zamudila
)
drgač pa ja, fajn serija, tip je res džek... tak taprav dec... edin kar me moti je to, da potem, kot človek to gleda začne postajat rahlo hipohondričen... kaj vse lahk fašeš
![]()
I laugh at gilded butterflies.
So High. napisal/-a:ste vedeli da sta Chase in Cameron v zasebnem življenju par? Sta se zaročila mal pred Božičem...

Drugač pa tisto ni Housova bivša žena, samo par sta bla in živela sta skupi. Meni je serija d beeeeest! In tud men je Chase do konca všeč.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
no, nima veze, v glavnem, je njegova bivša.
drage moje, sem prebrala na enem forumu, da hrvaška nadaljuje z drugo sezono brez premora (na POPu naj bi bila 2. sezona jeseni), in to ob torkih zvečer. okrog 9h. ne vem sicer kak daleč so, lahko pa malo poiščem. skratka, za njegove ljubitelje/ice je to super novica
. vsaj zame 
drage moje, sem prebrala na enem forumu, da hrvaška nadaljuje z drugo sezono brez premora (na POPu naj bi bila 2. sezona jeseni), in to ob torkih zvečer. okrog 9h. ne vem sicer kak daleč so, lahko pa malo poiščem. skratka, za njegove ljubitelje/ice je to super novica