etnef napisal/-a:Ok mogoče se nekaterim zdi ta ideja neumna in nesmiselna ampak v mojem primeru je edina, ki me lahko trenutno reši...
Situacija je taka... naslednji teden mam izpit na faksu, za katerega se ne bom mela časa učit, ker moram nujno čez vikend v tujino. Na izpit pa moram nujno priti, ker drugače bom mela komisijski izpit (ker že tretjič opravljam ta izpit). Problem je pa v tem, da komisijski izpit pri tem predmetu izvaja najbolj zajeban profesor na faksu.
Izostanek od izpita, oz. da se izvlečem od komisijskega izpita, pa ti samo opravičijo, če prineseš zdravniško opravičilo. Tega pa ne bom mogla kr tko dobit, ampak bi morala met dokaz da sem res zbolela in da posledično nisem mogla prit na izpit.
Vem da tvegam zdravje... amapk jst se ne nameravam zdej dosmrtno z nečem zastrupit (daleč od tega)... hotela bi le z nečem ustvarit "lažjo" bolezen, ki bi me hitr minila.
Btw, ferdox hvala za napotke

oprosti, ampak ali je faks bolj pomemben od tvojega zdravja??sama bi se zdejle nekej zastrupljala, probala zbolet in kajjestvemkajševse zaradi enega izpita??

kaj pa če si s čim sprožiš kašno hudo infekcijo oziroma zastrupitev??bo vredno ležati v bolnici ali celo če bo vredno da ti bog nedej življenje visi na nitki??z zdravjem se ni za zajebavat..zdravje je samo eno, in ko to gre gre tudi vse ostalo, predvsem gre pa lahko človek tri krasne...

res e morem verjet da majo kakšni takele vprašanja in dda kej takega hočejo...punca, ne bit preveč prepričana da če pa zdejle kao na hitro zboliš, da bo potem vse uredu..kaj pa če greš čez en teden na pregled in ti odkrijejo raka??sama prav kličeš bolezen....
drugače pa ne rabiš nič zbolevat..greš do dohtarja, rečeš da si bruhala, da te svinsjko želodec boli, al pa da maš migreno..nekej v tem smislu kjer ne more dohtar vedet če tebe zares boli...
sicer pa če se ti tako gre za izpit, zakaj se potem ne naučiš če ti voda v grlo teče..do naslednjega tedna je še par dni in se lahko komot naučiš, če se spraviš h sebi in nehaš razmišljat o takih bedarijah....