ER - Urgenca

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Joj a ER še ni mela svoje teme? :grosseaugen:
No men je to res ena najboljših nanizank, pomojm da sm gledala skor vse sezone, mogoče od začetka ne lih no (sej glede na moja leta bi bla mal mlada ane :) ), sam mi je pa čist všeč. Res je zdej od originalne zasedbe ostala sam še Weawerjeva, ful mi je blo hudo ko je Mark Greene šou (umrl kao) pa Clooney, sam kaj čmo. Tud sedanja zasedba je čist uredu, med temi zdaj bivšimi specializanti je čist taprava mera napetosti (Ray - Neela), pa par ljubezenskih vez v bolnici je (Carter je mel prej Abby pa že prej kero, pol v prejšnjih sezona je bil Pratt s tisto azijsko zdravnico ne spomnm se imena, zdej Kovać pa Sam), sploh so mi pa takele zdravniške nanizanke neki najboljšega, me tko fascinira tud če je samo zaigrano. Pol te pa valjda notr potegne ker so še med sabo zapleteni ti liki.
Komi čakam nasleden ponedeljek :D

Dugače pa Shane West ja AAAARRRRR :cool:
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

juhuuuuuuu, komi čakam!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Aja, torej je danes zadnji del dr.Housa?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Mislim da Losta. Upam da ne še Hausa :eek: , ker mi je ena boljših nadaljevank!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

mily napisal/-a:Mislim da Losta. Upam da ne še Hausa :eek: , ker mi je ena boljših nadaljevank!

Naslednji ponedeljek je zadnji del prve sezone.. Samo pomojm bodo dal jeseni drugo, ker je bil kar gledan se mi zdi. Loh se pa zmenmo pa ena piše na Vikend al pa popu mail če so kej kupl že :D
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Mene pa te zdravniške serije sploh ne ganejo :?

To je preveč "softy" zame :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Mene čist preveč gane tale Urgenca :onceldoc: Men je všeč tko k je zraven vsega kar se dogaja na urgenci še zasebno življenje teh likov. Najbl grozna zgodba mi je bla od Marka itak, pa od Kem in Carterja. Obakrat sm na konc jokala k dež :cry:
Bomo vidl kdo se bo pa po tanovem kej skup spentlu :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Angel girl napisal/-a:Najbl grozna zgodba mi je bla od Marka itak, pa od Kem in Carterja. Obakrat sm na konc jokala k dež :cry:

O, ja. Jaz tudi. :cry: Sicer pa mi je ER ena boljših nadaljevank in sem jo vedno spremljala dokaj redno. In res se je v tem času že marsikaj spremenilo - predvsem igralska zasedba.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

allessya napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:Najbl grozna zgodba mi je bla od Marka itak, pa od Kem in Carterja. Obakrat sm na konc jokala k dež :cry:

O, ja. Jaz tudi. :cry: Sicer pa mi je ER ena boljših nadaljevank in sem jo vedno spremljala dokaj redno. In res se je v tem času že marsikaj spremenilo - predvsem igralska zasedba.

Ja, zdaj sem se spomnila tocno vsega, kaj se je dogajalo glede Marka... se vem na katerem tvju sem gledala to nadaljevanje, v kaksni pizami in kako sem potem jokasta zaspala :roll: Meni je super nadaljevanka in fajn je, da jo 'zivo' ohranjajo v stevilnih sezonah... pa ni nic bolj dolgocasna. Ceprav zdaj so jo nehali snemat, ne?
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Angel girl napisal/-a:Mene čist preveč gane tale Urgenca :onceldoc: Men je všeč tko k je zraven vsega kar se dogaja na urgenci še zasebno življenje teh likov. Najbl grozna zgodba mi je bla od Marka itak, pa od Kem in Carterja. Obakrat sm na konc jokala k dež :cry:
Bomo vidl kdo se bo pa po tanovem kej skup spentlu :D

Jooojjj jst sm tut jokala ko dež pr Kem pa Carterju, k sta mi bla tok lepa skupi pa use mi je blo tko uau, pol pa kr :(

Drgač pa komi čakam, če bo tole res spet na popu ker Shane West ... njami :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Jst sm pa brala, da v novih ERjih igra tut John Stamos...unlce Jesse... :scherzkeks:
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ah men bi pa mogla bit skupi Carter pa Abby. Ker sta mi res najbol zakon :<
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

MsN napisal/-a:Ceprav zdaj so jo nehali snemat, ne?

...na IMDBju je še vprašaj pri letnici od-do :D

http://www.imdb.com/title/tt0108757/
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

gemini napisal/-a:Ah men bi pa mogla bit skupi Carter pa Abby. Ker sta mi res najbol zakon :<

Neeee :D Carterju je Kem čist lepo pasala ... čeprou no ja tut z Abby sta mela svoj moment ... :D

Drugač sta pa men Dr. Kouvač :D pa una sestra (kaj je že :gruebel: ) ful za skupi, sam masta tut skos ene scene :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Meni pa ER ni več za gledat.. ko sem bila mlajša sem ful rada gledala, zdaj pa sem bolj pristaš raznih CSIjev, Losta itd :D

(sem pa bila na sceni ER pa je ful zanimiva :D)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Odgovori