No men je to res ena najboljših nanizank, pomojm da sm gledala skor vse sezone, mogoče od začetka ne lih no (sej glede na moja leta bi bla mal mlada ane
), sam mi je pa čist všeč. Res je zdej od originalne zasedbe ostala sam še Weawerjeva, ful mi je blo hudo ko je Mark Greene šou (umrl kao) pa Clooney, sam kaj čmo. Tud sedanja zasedba je čist uredu, med temi zdaj bivšimi specializanti je čist taprava mera napetosti (Ray - Neela), pa par ljubezenskih vez v bolnici je (Carter je mel prej Abby pa že prej kero, pol v prejšnjih sezona je bil Pratt s tisto azijsko zdravnico ne spomnm se imena, zdej Kovać pa Sam), sploh so mi pa takele zdravniške nanizanke neki najboljšega, me tko fascinira tud če je samo zaigrano. Pol te pa valjda notr potegne ker so še med sabo zapleteni ti liki.
Komi čakam nasleden ponedeljek
Dugače pa Shane West ja AAAARRRRR

, ker mi je ena boljših nadaljevank!
Men je všeč tko k je zraven vsega kar se dogaja na urgenci še zasebno življenje teh likov. Najbl grozna zgodba mi je bla od Marka itak, pa od Kem in Carterja. Obakrat sm na konc jokala k dež

Meni je super nadaljevanka in fajn je, da jo 'zivo' ohranjajo v stevilnih sezonah... pa ni nic bolj dolgocasna. Ceprav zdaj so jo nehali snemat, ne?

) ful za skupi, sam masta tut skos ene scene