Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- ~Papillon~
- Debatorica
Xmas presents
HEEEEI girls!!!
Mam eno prošnjo oz. vprašanje...
A ma ktera od vs kakšno PAMETNO idejo kai kupit tipu za božič?
Res nimam pojma, sam ga pa hočm na nek način presenetit,
pa zbiram ideje...
Če ste že kdai kupile tipu kai, pa mu je bilo ušeč oz. če imate kakšen res super navdih, na plano prosim!!

Mam eno prošnjo oz. vprašanje...
A ma ktera od vs kakšno PAMETNO idejo kai kupit tipu za božič?
Res nimam pojma, sam ga pa hočm na nek način presenetit,
pa zbiram ideje...

Če ste že kdai kupile tipu kai, pa mu je bilo ušeč oz. če imate kakšen res super navdih, na plano prosim!!

Tudi sama se ubadam z problemom nakupovanja darila za bojega lubita, ki je programer. Da mu kupim kakšno knjigo, je brezveze, ker si jih sam naroča, pa tudi celo knjižnico že ima doma.
Pupike, bilokakšne ideje
Snežen pozdrav iz MB, kjer spet sneži
Pupike, bilokakšne ideje

Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
dumbo napisal/-a:Tudi sama se ubadam z problemom nakupovanja darila za bojega lubita, ki je programer. Da mu kupim kakšno knjigo, je brezveze, ker si jih sam naroča, pa tudi celo knjižnico že ima doma.
Pupike, bilokakšne ideje![]()
novo misko pa tipkovnico

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Hehe, jas pa še niam
Lepo počasi, ker mi je neprijetno, da morem doma skladiščit vsa ta darila ne, pa jih ne morem dat dalje
Commandyka, kaj pa če že ma razne tipkovnice? Kaki boljši komplet recimo...Raje naj vpraša, da neo pol nazaj nosla, hehe

Commandyka, kaj pa če že ma razne tipkovnice? Kaki boljši komplet recimo...Raje naj vpraša, da neo pol nazaj nosla, hehe

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Jaz bom najbrž letos vsem prjatlom dala en "poljubček"(ne vem kako se napiše bači in ne da se mi zdaj tega odkrivat)bonbonček, s fantom se ponavadi zmeniva da se ne obdarujeva, kuža dobi značko, domači pa kar rabijo, mami nov mobi, brat ruzak in rokavice, za ostale pa še ne vem, v glavne ne pretiravam in ne komplicirami n predvsem ne dajem neuporabnih daril, raznih okraskov in podobno, ker jih tud jaz ne maram.
pa pa
dumbo napisal/-a:Tudi sama se ubadam z problemom nakupovanja darila za bojega lubita, ki je programer. Da mu kupim kakšno knjigo, je brezveze, ker si jih sam naroča, pa tudi celo knjižnico že ima doma.
Pupike, bilokakšne ideje![]()

Qualis vita finish ita