šit..varanje je sicer varanje.... ampak da mi pride depp mim... takrat pa vem da neb ne rekla za neke slovenske "zvezdnike" bi mi blo pa čist ravn in bi takoj rekla ne (sploh kr mi ni noben neki grozn fajni )
na-a. da bi z nekom bila samo zato, ker je slaven??!! pa to je tak kot če bi bla kešp*. ne odobravam varanja sploh. zvezdnik gor ali dol. ne pravim, da jih ni nekaj res wow d best luštnih in simpatičnih in seksi. ampak varala pa nebi. za eno noč izgubiti resno zvezo.... nisem tak tip človeka. sicer pa niti ni teoretične možnosti . slovenskih estradnikov še pogledam ne, za kakšne holivud zvezede pa lahko samo sanjam.
edit: ležem. sem bla enkrat z enim slo zvezdnikom (ne in ni bil noben peter januš ali kaj podobnega ). bilo je super (seveda vplivi različnih substanc -alkohol), ampak takrat še nisem bila v zvezi. me bo pa zdaj lubi čuval, ko greva spet na koncert.
“Fashion does not only exists in dresses; fashion is in the air, it is brought in by the wind, one feels it coming, breathes it in, it is in the sky and on the pavement, it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
nebi varala, sploh pa ne zaradi tega ker je slaven...
če kdaj, bi zaradi osebe same, niti ne zaradi tega ker bi bil tip hud, ampak zaradi osebe same, kjer pa slavnost in ostale njegove prioritete nimajo veze....
sva se pa z moim zmenila da gremo lahko grupiča z Orlandotom in s Paris...Pa tako da je Paris večinsko moja
Am...sploh nebi varala...sploh pa ne s slavno osebo k je ženevem kolkrat prežvečena...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
No way... Kaj bi sploh mela od tega? Nč trajnega se ne bi razvil, da se bom hvalila okol s kom sm se dol dala mi tud ni... Ega si pa tud ne rabim pumpat. Tko da ne hvala
Amm mislm kaj je pa razlika ce ga prevaras z osebo, ki je znana al pa ce ni Skratka moj odgovor je ne ... jst ne bi prevarala svojga fanta v noebenm primeru ... tko al pa tko ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
jaz mojega nebi prevarala z nobeno slavno osebnostjo, ma ni šanse.
kakšen mi je luškan to ne rečem, ma da bi pa prevarala pa ne zame ni vreden nobeden (od slavnih) da bi nekoga ki ljubim prevarala z nekom ki mi je momentalno všeč
nebi, sploh nebi sexala s slavnim k mi ni do tega da cela slovenija ve s kom sm bla v pojstli in kaj sm počela.
sicer pa tud če bi biu kšn slavn slovenc hud (zame) nebi bla z njim ker tega enostavno ne rabm, k se v vezi z mojim dragim počutm preveč fajn, da bi to uničla zard ene noči.
To pa po moje ne moreš bit siguren, kaj bi naredu, dokler ni trenutek, da se odločiš. Drugač pa ja... Se strinjam... Znan ali neznan, nima veze. Pri meni niti ne. Če si sposoben varat, boš pač varal, če nisi, ne boš- Pa ni važno, kdo te vabi v posteljo.
Za mene pa obstaja samo ena znana oseba, zarad katere bi mogoče v določeni situaciji in če bi imela malo pod kapo npr. obstajala mala možnost, da me zanese. Drugač sem pa preveč zbirčna.