Mozilla Firefox - teme, razširitve, dodatki, ...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
A mi res ne zna nobena pomagat
Počutm se, k da nimam taprauga neta, k morm explorerja uporablat, k je totalno bedn pa pouhn enih vsiljivih reklam
Dejte no, kaj je loh vzrok, da enga lepga dne mozile kr noče več odpret pa napiše, da je bila pri vzpostavljanju povezave s stranjo sl.start.mozilla.com zahteva zavrnjena
Pa nč nism šarla po compu pa kej spreminjala.

Dejte no, kaj je loh vzrok, da enga lepga dne mozile kr noče več odpret pa napiše, da je bila pri vzpostavljanju povezave s stranjo sl.start.mozilla.com zahteva zavrnjena

-
- Cosmopsiho
muffin napisal/-a:A mi res ne zna nobena pomagatPočutm se, k da nimam taprauga neta, k morm explorerja uporablat, k je totalno bedn pa pouhn enih vsiljivih reklam
![]()
Dejte no, kaj je loh vzrok, da enga lepga dne mozile kr noče več odpret pa napiše, da je bila pri vzpostavljanju povezave s stranjo sl.start.mozilla.com zahteva zavrnjena![]()
Pa nč nism šarla po compu pa kej spreminjala.
Sori, niti ne razumem preveč tvojga problema.

In pa tista stran mene vrže na gugla.
Predlagam re-instalirat mozillo.
Btw, net bo že taprav

-
- Cosmopsiho
Hmm to je pa ful čudn, da enim odpre, drugim pa ne. Jst sm mislila, da je povsod tko...
Ne, nobene strani ne odpre. Npr. jst ko zaženem mozillo, mi pokaže obvestilo, da je prišlo do napake pri nalaganju strani, pol pa kliknem na kšno drugo stran in mi prav tako pokaže isto obvestilo
In ne, tud googla ne odpre, nč! Jst bom počakala do jutr če mogoče pride, drgač bom pa probala še enkrat inštalirat mozillo, ker tale IE krrr neeeki.
purple_rain napisal/-a:A sam na to stran se vama noče povezat, al sploh nobene noče odpret?
Ne, nobene strani ne odpre. Npr. jst ko zaženem mozillo, mi pokaže obvestilo, da je prišlo do napake pri nalaganju strani, pol pa kliknem na kšno drugo stran in mi prav tako pokaže isto obvestilo

In ne, tud googla ne odpre, nč! Jst bom počakala do jutr če mogoče pride, drgač bom pa probala še enkrat inštalirat mozillo, ker tale IE krrr neeeki.
muffin a teb še zmeri ne dela al kaj???
Jst sm ta problem takrat še isti dan rešila. V bistvu je bil problem pri antivirusnemu sistemu, kjer je blo pod funcijo internetni ščit onemogočena mozilla. Sicer ne vem kako je do tega pršlo, ker sama tam nikol nč ne brskam, kaj šele da bi kej spreminjala
No v glavnem, jst sm odprla varovalni sistem. Šla sem pod funkcijo internetni ščit. Potem sem kliknila na nadzor programov, kjer se mi je odprlo tako okence:
No tam pri firefoxu oz. tam, kjer sem z rdečo označila in nardila rdečo puščico je bilo naštimano onemogoči, kar pa seveda ne sme bit, in sem zato spremenila na dovoli. No in od takrat mi firefox spet dela.
Ti maš sigurno kšn drug program za to, in verjetno so koraki malce drugačni, ampak vseeno probaj neki v tem smislu narest. Se pravi, probaj najt internetni ščit oz. funcijo za nadzor programov, kjer maš verjetno onemogočeno mozillo.

No v glavnem, jst sm odprla varovalni sistem. Šla sem pod funkcijo internetni ščit. Potem sem kliknila na nadzor programov, kjer se mi je odprlo tako okence:

No tam pri firefoxu oz. tam, kjer sem z rdečo označila in nardila rdečo puščico je bilo naštimano onemogoči, kar pa seveda ne sme bit, in sem zato spremenila na dovoli. No in od takrat mi firefox spet dela.
Ti maš sigurno kšn drug program za to, in verjetno so koraki malce drugačni, ampak vseeno probaj neki v tem smislu narest. Se pravi, probaj najt internetni ščit oz. funcijo za nadzor programov, kjer maš verjetno onemogočeno mozillo.
-
- Cosmopsiho
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Jst uporabljam Noia 2.0 temo, colorful tabs, download statusbar, mouse gestures in SLO črkovalnik.
Internet explorer nisem uporabila že lep čas, drugače mam pa na telefonu in na wiiju nameščeno opero, ki je tud zelo dober brskalnik.
Internet explorer nisem uporabila že lep čas, drugače mam pa na telefonu in na wiiju nameščeno opero, ki je tud zelo dober brskalnik.