TV-ja nimam v sobi in ga tudi ne rabim, saj ne gledam veliko TV, če pa že pa grem v dnevno sobo...

)
Naughty grl napisal/-a:moja soba ni tok velka (pa mi je usen ful usec)
mam mal vecjo pojstlo z velik mejhnih povstrckov, zravn mam pisalno mizo, nad njo mam tisto tablo kjer si pisem stvari k jih ne smem pozabt (testi,zobar ipd.) pol mam zravn policke na katerih so knjige pa zvezki, pa moji pliskoti pa razni spomincki, kozmetka pa druge stvari. na najvecji polici mam pa okvirjene slike od oseb k mi najvec pomenjo pa iz nastopov, ekskurzij, koncnih izletov...
tud moja soba je nezno roza, na stropu mam zvezdice, k se v temi svetjo. na drugi strani mam veeeeelko omaro za obleke, tv, stolp, racunalnik, cist na koncu mam pa drog (za vadt - se iz casov k sm balet trenerala)...
to je to... mozn da sm se kej pozabla...
ker sem ze misla
joke 

včasih sm mela na stropu plakat od meet me-ja, pol mi je pa enkrat ponoč na glavo padu... od takrat mam nad glavo samo lovilec sanj.

, v njej imam posteljo (običajne mere, spodaj pa je še en jogi, tako da lahko kdo prespi pri meni), omaro, pisalno mizo (na kateri vedno, ampak res čisto vedno vlada popoln nered - enako na poličkah nad njo, ki so polne svečk, spominkov, slik, kozmetike, papirčkov s pomembnimi podatki,...), računalniško mizo (na kateri je računalnik, all-in-one, majhna stalaža za cdje in obvezen kup knjig, ki nimajo prostora na pisalni mizi
). Za vrati pa so police, ki segajo do stropa, na njih pa je še več knjig (Včasih se sprašujem, zakaj jih je vedno več?! saj so 4 police polne knjig, učbenikov, zvezkov, zapiskov, fotokopij,...), glasbeni stolp, čisto pri vrhu pa je nekaj plišastih medvedkov, škatle s stvarmi, ki me spominjajo na ljudi, ki jih imam rada in razne dogodke (darilca, pisma, vstopnice, skratka vse kar nima prostora na policah...). Tudi nad posteljo imam dve polici, na eni so pliškoti in lonček, ki sem ga kupila v Londonu, na drugi pa 2 cvetlična lončka (z motivi srčkov) s posušenimi vrtnicami (ki jih uporabljam za dekoriranje), vaza (nekaj v kitajskem stilu), pa še kak pliško se najde...