Ma saj v bistvu niti ni to važno. Če pa že pomislim kaj mi je boljše, pa imam raje da je fant malo višji, da se lahko stisnem k njemu. Sem imela fanta, ki je bil full malo višji od mene, pa se nisem počutila ravno cool, ker rada nosim tudi malo višje pete.
[[/quote]
js pa sm enkat biu z eno k je bla tud 186cm, sm mogu bit skoz v rolerjih [/quote]
buffkice na noge![/quote]
ja buffke bi mogu obut;PP ) pa bi blo cist okj..ce bi meu une visoke bi se ona mela lah petke..hehe ))
drgac je pa men useen glede wishine..sam d ni lih manjsi k ce je p se un mene manjsi pol je p res ze picimici )heh
Playgirl napisal/-a:v pojstli se vse zgliha, a ne.
točn tko
Z višino tipov nikol nisem imela problemov, ker sem sama tok mejhna. Res pa ne maram, da je tip manjpi od mene, k pol mam občutek, k da en palček zraven mene hod.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
potem torej ne , jaz ne bi mel sans pri vecini visjih od 169 , ker sem sam 174 pa ceprav so mi vsec visoke bolj :francais: tu okol 170 se se najdejo k sreci ceprav bolj svoh