Gregor napisal/-a:Sem pa opazil tudi pri nekaterih kopmpih, ki so jih ljudje kupovali pri prodajalcih, da je vstop v BIOS pod passwordom tko da tuki potem ne morš kaj velik. Sicer je to če mene vprašaš res podlo od njih, ampak se je dogajal.
Glede Ooffica.. pa res mal poglej kaj ti dogaja pri procesih. kaj ti žre in kaj ne. Firefox pa rata turbo požrešen... če maš velik tabov odprith, če maš miljon exstnžnov, pa tud ful oglasov ga zjebe (povezan z velik tabov odprtih) ker flash bannerji ful žrejo procesorsko moč. Dodaj še k temu da kakšen ni narejn čist po standardih.... multipliciraš to.. in dobiš jebo
petelin napisal/-a:Gregor napisal/-a:Sem pa opazil tudi pri nekaterih kopmpih, ki so jih ljudje kupovali pri prodajalcih, da je vstop v BIOS pod passwordom tko da tuki potem ne morš kaj velik. Sicer je to če mene vprašaš res podlo od njih, ampak se je dogajal.
Glede Ooffica.. pa res mal poglej kaj ti dogaja pri procesih. kaj ti žre in kaj ne. Firefox pa rata turbo požrešen... če maš velik tabov odprith, če maš miljon exstnžnov, pa tud ful oglasov ga zjebe (povezan z velik tabov odprtih) ker flash bannerji ful žrejo procesorsko moč. Dodaj še k temu da kakšen ni narejn čist po standardih.... multipliciraš to.. in dobiš jebo
ja, zaklepanje biosa je res čist bedna zadeva. to delajo kao zarad garancije. pol pa hočeš boot sekvenco pr kolegu naštimat pa ma zaklenjen pa mora na servis peljat ker ti nočejo kode povedat. čista bedarija. pač naj napišejo klavzulo v garancijsko izjavo, da če kj zajebeš v biosu, si sam kriv. isto kot tisto, da ne smeš škatle odpirat. sicer pa se vsemu temu izogneš, če sam komp sestaviš.
probleme z reklamami pa zelo elegantno reši adblock. nič več nadležnih banerjev. in ja, tudi na tem forumu ne