izdelovanje voščilnic
Js jih usak let sama ustvarjam in se morm mau pohvalt, da nardim res lepe
Nardim pa zmer take bl preproste, nč kej kiči, ampak dosežejo namen. Letos so take bl mejhne, zelen rebrast karton (ne vem, kako se temu paperju reče), uspredi mejhen rdeč kvadratek, na njem pa naleplena lesena zvezdica... not pa pol z rdečo napisan neki...

Nardim pa zmer take bl preproste, nč kej kiči, ampak dosežejo namen. Letos so take bl mejhne, zelen rebrast karton (ne vem, kako se temu paperju reče), uspredi mejhen rdeč kvadratek, na njem pa naleplena lesena zvezdica... not pa pol z rdečo napisan neki...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Evo, taki voščilnici sem dobila lani od dveh prijateljic, izdelali pa sta jih sami.
Na prvi sliki je iz kartona izrezan model smrečice in od znotraj prilepljen zelen papir, na drugi pa je v origami zložena zvezda, prilepljena na zelen karton in okrašena z zlatimi bleščicami.
Ko najdem, bom prilepila še nekaj svojih primerkov.

Na prvi sliki je iz kartona izrezan model smrečice in od znotraj prilepljen zelen papir, na drugi pa je v origami zložena zvezda, prilepljena na zelen karton in okrašena z zlatimi bleščicami.
Ko najdem, bom prilepila še nekaj svojih primerkov.
Vsako leto sama delam voščilnice, ker v tem uživam in take so mi najlepše.
Letos mi žal ni zneslo, zato jih je naredila moja mami: izrezala je zvezde, jih prilepila na čestitko in obrobila z svetlikajočim se lepilom. Izpadle so zelo lepe in izvirne.
Letos mi žal ni zneslo, zato jih je naredila moja mami: izrezala je zvezde, jih prilepila na čestitko in obrobila z svetlikajočim se lepilom. Izpadle so zelo lepe in izvirne.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
***Ally*** napisal/-a:Smejkica napisal/-a:Men jih je pa včeri ratal narest. So čist preposte, ampak men so simpatične. Uporabla sem pa servietno tehniko in je čist kul izpadl.
kaj je to servietna tehnika?? vsepovsod slišim ampak predstavljat si pa ne znam
mene tud to zanima!!!
Fight for your right!!
Servetna tehnika: Vzameš karton, škatlo... Pač eno podlago na kateri bo voščilnica, darilo... Pol vzaerš papirnate servete z lepim motivom, lahko tut motiv samo ven izrežeš iz serviete in daš plasti serveta narazen, da ostane samo zgrnja, čist tenka. Pol to polžiš na karton. V lonček zmešaš lepilo in malo vode in s čopičem premažeš serveto na podlagi ter počakaš da se čist posuši. Pol to fulll lepo zgleda, kot da bi bil motiv zares odtisjen na karton.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.