jowko napisal/-a:Niso vam všeč roza, rumene barve poleg ostalih seveda? (govorim izkjučno za oprijete)
to so všeč sam girl007
jst sm nora na črno in rdeče spodnje perilo ... tut k kupujem gate tipu (ene dvoje sm mu že kupila ), so ble to oprijete boksarce rdeče in črne barve ... rdeče so ble še z levom, da se vidi od koga so
Mojmu so roza čist všeč, sam da so iz pranja jih ma že nazaj gor. Mu morm še kakšne kupt. Mogoče bi res še rumene. Itak so mojmu bolj nežne barve všeč, večinoma je v bež, ne more potem imet rdečih boksarc spodej al pa črnih, da se vse skos vidi. Men so pa tud na njemu všeč.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
temne (modra, črna), lahko pa tudi kake mal smešne al pa potiskane... načeloma se mi zdi da oprijete bolš zgledajo, sam une ta široke pa tud ful noro zgledajo če so fajn potiskane.... odvisn od tipa..
Če ma tip dober gišt in da je temne polti, pol se mi zdi, da mu vse barve pašejo...od črnih do roza. Moj ma ene scenske, od Skinny-ja drgač (ampak delane za naš trg), gor pa piše "jaz sem car"...Si, si
Yazmeen napisal/-a:Men so tud oprijete , k jim ful ritko poudarjo
Če ma tip dober gišt in da je temne polti, pol se mi zdi, da mu vse barve pašejo...od črnih do roza. Moj ma ene scenske, od Skinny-ja drgač (ampak delane za naš trg), gor pa piše "jaz sem car"...Si, si
A so sive pa majo spredi oranžn kos blaga na kterem piše JST SM CAR ?? Te sm jz mojmu kupla pa jih je... zgubu oz. založu/vrgu bogve kam
Js mam najraj oprijete Moj si je nabavu tut živo zelene, živo rumene z logotipom od brazilije pa take baby blue ma....pa ful so mi hude, k niso take navadne barve...čeprou mi je ful sexi tut u belih s črno elastiko Ga ne morm prepričat, da se zdej tut roza nos