Sončna očala

Novosti, trendi...
Odgovori
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

tudi jaz imam ze kar nekaj casa v mislih dabi si kupila kaksne "malo boljse", ...........ampak, vedno potem pride na vrsto kaj drugega...... :runterdrueck:
Ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ka »

Jaz ima ena malo bolj pri sebi od D&G , pa se en kup tapoceni. Pa to malo mesam. Se mi dogaj tudi da jih zgubljam, pa otol?em...pa za po torbi valjat in drsat ?ipce mi ful ni da bi dajala po 50 ksit, alpa da bi jih morala cel ?as ?uvat.
?e mi pa?ejo po obleki in vem da jih bom imela gor imam kasne bolj?e, druga?e pa tudi ta poceni ponucam.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst mam pa samo ene sončne špeglce pa tiste mal boljše... :wink: , sm jih kupila že lansko poletje pa mi čist sedejo...
Drgač jih pa rada nosim... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Jaz pa imam Oakley A-Wire... S temi sem res zdaj zadovoljen, jih pač moraš pazit, da jih ne zlomiš al pa zgubiš...
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Ja, sončna očala nosim vedno. Po eni strani zato, ker mam alergijo na cvetni prah, moti me svetloba pri vožnji, pa še lep dodatek so.
Vedno kupim kvalitetna očala. Ponavadi me pridejo od 20-30 tisoč. Zadnja so bila 25 tisoč.

Pomembno mi je, da so kvalitetna, začitijo oči in primerne oblike zame. :cool:
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Hja kvaliteta pač stane :wink:
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

No, da potegnem iz praha to temo, ki je sedaj pred poletjem spet full aktualna.

Jaz imam trojna sončna očala z znamko in kar nekaj cenejših, ker sem nora na ta dodatek.

Novih si letos verjetno ne bom privoščila, ker ni keša :cry: , ampak vseeno rada zaidem v optike. Letos imajo full lepo kolekcijo Chanel (imajo vedno in absolutno najlepša očala) in Vogue (noro dobre so mi tiste z roza ali belim okvirjem). :freude:
Don't worry, be happy!!!
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Ja, jst pa resno razmišljam o nakupu ... nameravam pa odšeti tam od 20 do 25 k izjemoma 30 ... dejte mi mal priporočat kere firme so dobre in kje imajo dobro izbiro.
Najprej sm milsna it tja pri BTC ju, v tisto modro optiko (ne vem kako se ji reče)-> dejte mi prosm povedat, da pogledam če majo kej na netu. :cool:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Za polet so men nujno obvezna, za njih bi pa odštela do 30k! :cool:
This too shall pass.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Jaz bi pa prosila ce mi lahko katera napise ime in naslov optike, kjer bi imeli kaksne dobre soncne spegle (do 25.000 sit), ker sem preletela ze vse ta velike ljubljanske optike ( Clarus, Mestna optika, Look-look,...), pa imajo cist bedno izbiro, ker nimajo ocal cenejsih od 35.000 sit, kar je pa cenejse pa je obupno. Hvala

Melby: Ne it v Clarus ( to je ta modra optika blizu BTC-ja)
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

No, jst sm bla dons v Clarusu in sm rekla tisti prodajalki da iščem očala, ki so pod 25k in sva jih ful probale, tko da sm dobila ene za 19k in so mi ful ušeč, so pa od Mexx-a.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Tud jz bi si mogla kupt kakšna sončna očala, sam kaj ko mam tolk stroškov zdej da ni šans... :?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Pred tremi leti sem si na razprodaji v optiki v šparu vič kupila špegle gucci za 18k, ki so bile znižane za 60%. Ker so take klasične z debelimi črnimi okvirji, še zmeraj dobro zgledajo in če samo pomislim koliko očal iz lunce bi se mi v tem času frderbalo, mi sploh ni žal dat teh 18k al pa še več za ene špegle, ki res držijo in so kvalitetne, glede na to, da nisem tak tip, ki bi na vsak način hotela slediti modi.
Tako da, če je vaša denarnica bolj tanka, vam toplo priporočam mal počakat.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Lastovica napisal/-a:Jaz bi pa prosila ce mi lahko katera napise ime in naslov optike, kjer bi imeli kaksne dobre soncne spegle (do 25.000 sit), ker sem preletela ze vse ta velike ljubljanske optike ( Clarus, Mestna optika, Look-look,...), pa imajo cist bedno izbiro, ker nimajo ocal cenejsih od 35.000 sit, kar je pa cenejse pa je obupno. Hvala

Sam morš pa tut mal drgač gledat, če so očala ne vem kakšne znamke pol najbrž ne bojo pod 25k, edin na razprodajah, tko da če boš hotla met očala pod 25k se boš mogla kr z drugim zadovoljit, predvsem zato ker si naštele najdražje optike (beri:večino očal je znanih znamk), kjer sigurno ne boš dobila zelo poceni očal!
Ne razumem pa kako so ostala očala vsa bedna, ti ne odgovarjajo zaradi znamke ali modela!?!?
This too shall pass.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

SIEENA napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Jaz bi pa prosila ce mi lahko katera napise ime in naslov optike, kjer bi imeli kaksne dobre soncne spegle (do 25.000 sit), ker sem preletela ze vse ta velike ljubljanske optike ( Clarus, Mestna optika, Look-look,...), pa imajo cist bedno izbiro, ker nimajo ocal cenejsih od 35.000 sit, kar je pa cenejse pa je obupno. Hvala

Sam morš pa tut mal drgač gledat, če so očala ne vem kakšne znamke pol najbrž ne bojo pod 25k, edin na razprodajah, tko da če boš hotla met očala pod 25k se boš mogla kr z drugim zadovoljit, predvsem zato ker si naštele najdražje optike (beri:večino očal je znanih znamk), kjer sigurno ne boš dobila zelo poceni očal!
Ne razumem pa kako so ostala očala vsa bedna, ti ne odgovarjajo zaradi znamke ali modela!?!?

Ne iscem ne vem kaksne kvalitete, ker ponavadi z ocali grdo delam in ne mislim dat 50 jurjov za njih, potem jih bom pa cez en teden podrajsala al pa mi bodo dol padle. Ocala mi ne odgovarjajo zaradi modelov, ker so vsa neka velika in sem v njih kot mesarska muha. Imam namrec zelo ozek in suh obraz, na katerem ta ocala zgledajo OGABNO! : :cool:
Odgovori