America's next top model
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Sledi spoiler o zmagovalki prve sezone:
Zmaga Adrienne, zasluženo
Drugače tudi jaz redno gledam ( preko torrentov )
Tyra je 1A, se mi zdi totalno prizemljena, kar je super sprememba.
Oba Jay-a sta carja, kapo dol.Dickinsonova je malce odštekana ( btw, ona je imela letos tudi svoj reality show : Jenice Dickinson modeling agency, se mi zdi ), kasneje pa jo v ziriji zamenja legendarna Twiggy.
Nigel je pa tud simpaticen
Skratka hud tim.
Dekleta pa...
Zmagovalka 2. sezone je zame bila takrat res najlepsa ( ne bom zdej o imenih ), takega obraza in oči ne vidiš velikokrat
Drugače sem pa ponavadi vedno navijala za tiste, ki so bile druge
Zmaga Adrienne, zasluženo

Drugače tudi jaz redno gledam ( preko torrentov )

Tyra je 1A, se mi zdi totalno prizemljena, kar je super sprememba.
Oba Jay-a sta carja, kapo dol.Dickinsonova je malce odštekana ( btw, ona je imela letos tudi svoj reality show : Jenice Dickinson modeling agency, se mi zdi ), kasneje pa jo v ziriji zamenja legendarna Twiggy.
Nigel je pa tud simpaticen

Dekleta pa...
Zmagovalka 2. sezone je zame bila takrat res najlepsa ( ne bom zdej o imenih ), takega obraza in oči ne vidiš velikokrat

Drugače sem pa ponavadi vedno navijala za tiste, ki so bile druge

bejbika napisal/-a:jst sm dans prou vse gledala in sm umirala ...
una bejba s kratko čupo jih je*e u zdravi mozak, pa jo še kr naprej vlačjo ... pa tok vse opravljajo ... kokoši
Jajajaja, haha, kok sm se nasmejala

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja jst sm tut za Elyse navijala. Punca ma saj neki v glavi pa še ful lepa je. Drgač mi je pa tut Adrianne luštna...sam mal tak čudn glas mi ma!!
Da pa sploh Robin ne omenjam...da ženska je tok razvajena...pa ta njena vera!!ajajaj
Oddaja je pa itak zakon sama po seb...tyra je prov carka, da se spomne take oddaje pa tak dobre shootinge organizira...
Pa še ena slikca

Da pa sploh Robin ne omenjam...da ženska je tok razvajena...pa ta njena vera!!ajajaj
Oddaja je pa itak zakon sama po seb...tyra je prov carka, da se spomne take oddaje pa tak dobre shootinge organizira...
Pa še ena slikca