teroristični napadi in potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Midva greva 20.9. v Turčijo. :?
Mičken me je strah ampak se tolaživa s tem, da če so letos že bli, da jih ne bo več. Pač mičken bolj poostrijo varnostne ukrepe.
Upam. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Ja moja kolegica je ravno te dni v Turčiji. Pa me je kr malce strah zanjo, ker jo imam pač rada. Sem ji pa včeraj pisala, pa ni nič odpisala, ampak se tolažim s tem, da noče zapravljati :)
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mene pa tole kar dost psihira..zdele mi je zadnja želja, d abi šla v kakšno turčio, london, španijo..enostavno se je strah pred tem naselil v meni in ne grem nikamor...
že ko sem bla v benetkah me je mal psihiral, pa tam sploh nič nikol ni blo...
nevem no, jst rajš ne rinem v take države kjer so taki problemi..grem raj u pirančk al pa ha našim južnim bratom.. :D
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Mah, če tkole razmišljate, pol ne morš it nikamor....najbolš, da si doma, ker, če greš vn, ti lahko pa cegu na glavo pade :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jah, to je res..sam vseeno se nebi šla izpostavljat na take kraje, kjer so pogosti napadi in kjer vemo da bo spet napad slej kot prej...

sej je še dost bolj mirnih krajev...turčija, egipt, london, zda, madrid..to je pa vse bolj izpostavljeno..čeprov ne razumem zakaj madrid...ampak pač ne bom šla lih iskat bomb tja..grem rajš kam drugam...
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

To nkol ne veš, kje bo: poznam enga, k bi mou it na Bali čist po terorističnih napadih tam in zarad tega ni šel tja, ampak rajš v Kenijo al neki tazga pol so bli pa napadi en teden za tem, k se je on vrnu, lih u Keniji al tm, k je biu :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma sej to ne morš vedet..sam da bi ačrtno zdej šla na počitnice v antalyo pa nikakor ne! že zarad ozračja ne, žalovanj ne, napetosti in seveda zaradi bojazni novih napadov...sej pravm, izpostavljala se lih ne bom...

najboljš je tle v sloveniji..tle zihr nebo napadov..alkaida je še na zemljevidu ne najde :D
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

ko berem te poste vidim da nisem edina, ki jo sekirajo take stvari... :glasswim:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Evo, še enega pesimista. :D Mene je tega strah in zdaj v teh cajtih bi trikrat premislila, preden bi šla na letalo al pa nesla glavo naprodaj nekam, kjer je pred tednom konkretno počilo in po možnosti ubilo zraven še par turistov. :/ Raje vidim, da se nas par nabaše v avto in gremo malo 'dole južno' in se mamo ravno tako fajn. :D Res je, da se ti lahko kaj zgodi tudi doma, ampak vseeno so manjše možnosti, kot pa če rineš nekam, kjer veš, da je velika verjetnost, da pride do terorističnega napada.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Za ETO (baskovsko separatisticno slupino) si kdaj slisala?
[/url]

za slupino ne, za skupino pa :D

ja zdej pa razumem ja :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst se tut ubistvu nič ne sekiram in ne razmišljam kej dost o tem. Ker drugač bi samo doma sedela, tko kot je že Uršy napisala ... :?

Pač a ne ... se odločiš in greš ... če ti je namenjeno ti je namenjeno ... Čist nič več ni letalskih nesreč, kot je avtomobilskih. Glede terorističnih napadov je pa tko ... Nikol ne moreš vedt ... lahko si v tistem trenutku tam, lahko te pač ni ...

Mene na letališčih nikol ni strah ... ne vem no, se mi zdi da so zdej že kr dost dobri vsi ti varnostni ukrepi!

Edino, da me je blo res strah je blo lani v Barceloni na podzemni ... ko res pride ogromno ljudi gor, vse možne rase pa vsi z nekimi ogromnimi ruzaki, vrečkami ... no to priznam, da me je mičken stisnl, ker nikol ne veš kdaj kdo lahko kkšno bombo gor prnese, ampak tko pač je ... se sprijazniš in ne misliš na to ... :)
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objava Napisal/-a petelin »

če bi malo spremljali poročila, bi vedeli, da je eta napovedala premirje. zadnji napad se je zgodil, ker so imeli španci svoje vojake v iraku (in so jih nato umaknili). sicer je pa vsako "zahodno" mesto v 'nevarnosti'.

btw... a je kdo pomislil, da se je morda nevarnost za našo ljubo kokoško in njene piščeke povečala ko smo poslali naše vojake v irak? saj je res, da so jih je malo, toda gesta šteje...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja itaq...še na zemljevidu se jo komi vidi...pomoje je cilj kakšnih terorističnih napadov kakšno večje mesto in mesto v državi ki je bolj prispevala k vojaškim ameriškim napadom...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

vseen s enebi upala na prešerca :D
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

Se strinjam s tem kar je že napisala Tiasha. Mislim, da nima nihče dobrega občutka, ko leti z letalom. Verjetnost, da se zgodi nesreča je res majhna, a možnost vseeno ostaja. Predvsem tisti občutek, da ne moreš sam vplivati na nič prestraši večino ljudi. Tako tudi teroristični napadi. Če potuješ, dandanes nisi varen nikjer. Teroristični napadi se vrstijo, a ne v vseh državah. Kot je že nekdo omenil, se dogajajo z dolečnim namenom. Milslim, da ni treba izzivati usodo in potovati ravno v najbolj rizične dežele oz. mesta. Potujem veliko in dobrega občutka nimam nikoli, a tako je. Če želiš potovati moraš to vzeti v zakup in se s tem čim manj obrmenjevati.
Odgovori