po 1 mesecu in 2h dneh ... v bistvu sem zgubila nedolžnost z njim .. zgleda hitro , samo , poznala sem ga že več kot pol leta - pred tem ko sma začela hodit sma bila ful dobra prijatelja .. tak da sem mu 1oo% zaupala .. tudi če bi lahko nebi nikoli ničesar spremenila
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
za informacijo tudi midva sva se dala dol prvo noč ko sva se spoznala, nisva bila pijana ali kej podobnega, bila je pač tista energija in privlačnost ki se ji ne da upreti. danes živima skupaj in imava otroka. tako ni ravno avantura
hm, kok ste pa stari? glede na to da že v prvem tednu se date dol? no, sej nimam nč proti. res ne. sam zanima me. tko se mi zdi da mlajši je bolš da počakajo mau več k kakšen mesc. jz sm se s svojim prvim dala po 5 mescih, z drugim pa mau manj ko po treh mescih. pa še to se mi je zdel prekmau. sam zgleda da ni blo, k sm z njim še vedno skupi. mislm da sama neb mogla zaupat tipu k bi me hotel že prvo noč. k men enostavno ne gre za sex.
Hm, prvo noč, k sma se vidla...prej sma se kak tedn prej menla po tel. in si neki pisala (pač net) pol se je pa kr tk nardil...ob 2 zjutraj je prišel k men domov in me odpelu na nek travnik! Men se zdi, d ni pomembno č je to par dni al pa mescov, važno je d ne obžaluješ pol!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."