hmm, meni se zdi pa to zdrajsana fora, da se vara lahko povsod in ne samo na morju. Mislim seveda da tisti ki vara lahko vara pri sosedu ali v sosednji sobi, ampak vseeno morje ponuja večje možnosti.
Že sama vem, ko sem šla na morje s kolegicami,so me nonstop tipi obletavali in mi ni bilo prav nič fajn. Ok, če bi s kom hotela kaj imet, potem bi mi bilo všeč, ampak tko mi pa ni bilo.
Na morju je vse bolj sproščeno, dom se zdi tko daleč stran...samo poglejte kaj se dogaja na absolventih, ko tisoč km stran vsem popustijo zavore...
res je, da se vara lahko za naslednjimi vrati, ampak morje in sonce vse to še bolj potencira. Čez dan ležanje na plaži, zvečer pa pijančevanje in koktejli. Pa ne mi rečt, da noben nikogar ne pogleda, z nikomer ne flirta in na konec koncev - se ne da dol. Ko je pač že tako daleč stran
mislim, meni se zdi to mimo.
še posebej pa, če gredo tipi sami...imam dosti prijateljev, ki imajo ženske, pa so one doma svetnice, oni ga pa sračkajo okrog. In to tiste ženske nikoli ne zvejo, mogoče celo boljše da ne, ampak so si same krive že s tem, da jim to dovolijo
in to ni jemanje tipa kot lastnino, ker pač v zvezi se ne moreš obnašat, kot da si samski. Jaz imam ful svobodnjaške nazore, ampak če greš pa na morje z ekstra kurbirjem pa res rata čudno vse skupi in žal ne morem zaupat.