Po moje se bodo mojemu prav pasali...

srčica* napisal/-a:kaj takega sploh obstaja pri tolikih letih komaj?![]()
![]()
![]()
![]()
pa da odgovorim... motlo me nebi... samo pri 21 met sive lase??????
pa kak to misliš naravno sivi al pobarvano sivi???
miteq napisal/-a:srčica* napisal/-a:kaj takega sploh obstaja pri tolikih letih komaj?![]()
![]()
![]()
![]()
In kaj je to kaj takega? Je to mogoče zločin, ker ima nek moški že pri 21. nekaj sivih las?
Poznam ljudi, ki so že pri 20. letih bili rahlo sivi in plešasti. Mater ej, na živce mi grejo takšne izjave kot je tvoja. Kak bi blo, če bi na tebe nekdo kazal s prstom in se čudil, kako lahko imaš nekaj celulita ali pa kakšno kužno gubo.
Odrasti, ženska.
srčica* napisal/-a:miteq napisal/-a:srčica* napisal/-a:kaj takega sploh obstaja pri tolikih letih komaj?![]()
![]()
![]()
![]()
In kaj je to kaj takega? Je to mogoče zločin, ker ima nek moški že pri 21. nekaj sivih las?
Poznam ljudi, ki so že pri 20. letih bili rahlo sivi in plešasti. Mater ej, na živce mi grejo takšne izjave kot je tvoja. Kak bi blo, če bi na tebe nekdo kazal s prstom in se čudil, kako lahko imaš nekaj celulita ali pa kakšno kužno gubo.
Odrasti, ženska.
a si ti slepa al pa res ne znaš brat??
saj sem rekla da me ne moti to... smao nisem še videla da bi tako mlad fant imel sive lase... izjava me je smao presenetila, sem mislila da se prej kdo norca dela... ne pa da bi koga žalila, še manj pa s prstom kazala na njega![]()
in ne nimam celulita.... pa tudi gub še zanenkrat ne.... in ne kažem s prstom na ljudi ki pa to majo... mater ej... meni pa grejo taki na živce ki se zapičijo v en post pa kar obsodijo človeka