Kako naj vem ali sva "uradno" par?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
barbonete
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbonete »

Oba sva stara 17 let :D sam je pa res da me v družbi ne drži za roko...ko sva sama je pa druga zgodba :wink: sam res n vem kje sva pa to...valda d užiwam 100/h sam jest si želim zveze...pa mu nočem že na začetku resno zamorit...ma sj vem bad mi :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

valda da sta par :wink: kaj morte mulci tok komplicirat :wink:

če sta stara 17 pa mal časa skupi čist možno da ne bo navdušen nad predstavljanjem doma. v družbi ga pa kar primi za roko. al mu pa kr takoj zdele pošlji msg da misliš na njega pa če je kej tvoj pa enga smileya k pomežikne napopi zravn :)
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

Tudi jst mislm, da sta skupaj samo verjetno mu nerodno se v javnosti kazat, češ kaj bojo frendi rekli. Ja ja ti kr uživi, sej prav tko, prepust se pa se ne obremenjuj s tem ali sta ali nista par, ker sta :wink:
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Eh pjotra, ti pa res znaš zakomplicirat situacijo, mal pretiravaš no... če ima jajca naj mu reče da bi ga predstavila doma. Mislim komaj sta neki začela, pa naj mu to izusti, po moje je to najhitrejši postopek da ji pobegne. Kdo tako mlad si pa želi že na samem začetku takšne obveznosti. :roll:

In zakaj ga ne bi direkt vprašala ali sta par? Meni pa to ni nič takega, ja kdo bo pa bolje vedel če ne on.

Barbonete, po vsem kar si napisala zgleda da sta par, ne vem zakaj bi ti blo nerodn ga vprašat kaj namerava s teboj... Ti sam ne komplicirat in ovinkarit, ko bosta pač skupaj, mu med pogovorom omeni ali sta skupaj, če te ima za svojo punco...
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

lol.. men je to tok smešn ratal.. prej k sm mela skor 4 leta tipa mi nikol ni blo težko rečt "to je moj tip".. k je pa moj zdejšn po dveh dneh odkar sva bla prvič skupi reku svojmu kolegu k je vprašu "a ta je pa tvoja" .. "ja ta je pa moja" mi je šlo totalno na smeh.. kr zdefinirana sm bla.. pol sm ga pa nasledn dan vprašala "a zdej sm pa tvoja al kaj" pa je sam reku da ja.. in to je to.. tako stvar pa res ni problem vprašat, komentirat, rečt.. sam u smeh padš lah zravn.. nč druzga :D

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

ej vidva sta skupej fora je sam ta da se še nč nista zmenila koko pa kaj. k men se je tud to zgodl. sva bla skupej že recmo kšn mesec ampk nč se nisva pogovorila o tem, recmo to kdaj bi dala datum da sva začela. poj šele po mescu al pa dveh sva se pogovorila. se men le zdi da je njemu tud nerodn o tem govort tko da mal še počakejta. v družbi ga pa kr za roko prim, če jo bo pa umaknu ga pa le vprašej kva zj to pomen.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

No mene pa nekaj zanima: Kako dolocite datum, na katerega boste kao imeli obletnico? Ker meni je to ful glupo. A jo mate takrat, ko je bil kaksen poseben dogodek (prvi poljub, prvi seks, prvo kreganje), al se kr dogovorita za en datum in potem pac praznujeta??
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ja pr nama je tko: preden sva bla "uradno" skupej sva ene parkrat neki bluzila, se menla za kavo (pa sem jest zmeri neki zajebala :oops: ), se klicarla, pošiljala sms-e itd. sam si jest kr nisem hotla priznat, da zdej sva pa dejansko par. Nevem mal sm se ustrašla in skor zajebala celo zadevo tko, da sm ga en dan poj poklicala pa ga prosila, če se lahko dobiva, se mu opravičila za moje glupe izpade, sva se pogovorila in nekak "zmenila" da probava, ker je blo že dokaj očitno, da mi je nekaj do njega, on je bil pa itak čist not :P

No in ta dan štejeva kot začetek najine veze. Poljubi so bli že prej, sex pa kasneje :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

pri nama je blo tak, da sem ga vprašala kako je zdaj med nama in od takrat se štejejo dnevi, meseci, leta.. :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Lastovica napisal/-a:No mene pa nekaj zanima: Kako dolocite datum, na katerega boste kao imeli obletnico? Ker meni je to ful glupo. A jo mate takrat, ko je bil kaksen poseben dogodek (prvi poljub, prvi seks, prvo kreganje), al se kr dogovorita za en datum in potem pac praznujeta??

prvi poljub ponavad...
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

ojojj grozno je štekal forum zato tolko postov.. naj nekdo pobriše..
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

ancy007 napisal/-a:kdaj bi dala datum da sva začela.

A to je treba vse določit? ... Da se evidentira, ter shrani v kakšen arhiv? :roll:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

da mamo pol razlog za praznovat, a ne :D
ne, hecam se...

Pr bivšem je blo itak vs ejasno od prvega dne, ko sva se zagledala, se čez nekaj ur spoznala in polubljala, da sva par, enostavno sva se spoznala in zaljubila na tisto soboto (19. julija pred 10. leti)... :wink:

s sedanjim fantom je pa čist spontano prišlo od pijačke do seksa,
tako da sploh nimava datuma, kdaj sva začela..
men je najbolj ostal v spominu prvi seks, ker je tud datum tak specifilen, hehe :lol:
Pred tem sva se pa 3x dobila (1x na pijači, 2x sva se pa že "tipala"...)
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

miteq napisal/-a:
ancy007 napisal/-a:kdaj bi dala datum da sva začela.

A to je treba vse določit? ... Da se evidentira, ter shrani v kakšen arhiv? :roll:

kaj je pa narobe s tem, če bi to pač rad vedel?

pri vseh fantih do zdej je blo od ta prvega dejta oz. lupčkanja.
...just breathe...
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

ja pri nama je takrat, ko sma prvic srala..pa se nisma hodla.. :)
Odgovori