Hehe to pa je tema zame
Sovražim ljudi,ki ne znajo vozit. Sama se imam za precej dobro voznico, pozorna sem na promet, pazim na druge udeležence, semaforje,....potem pa se mi najde en prepotenten tipček,ki misli da je boga za jajca prjel ker ima sfriziran avto. Ja in zdej si pa frajer al kaj?! Prej en debilko,ki misli da je sam na cesti in da lahko dela ama baš vse kar se mu zazdi. In potem pride do pizdarije (in je kriv on) pa te po šlje v tri krasne in ti jeb* vse po spisku. Bo en tak name naletel, pa bo vidu kaj je babja jeza in sovraštvo do takih objestnežev. Sam nej proba pri meni! Ravno včeraj sva z Majo stale v križišču za Slovensko, pa ena baba pripizdi skozi križišče tok na hitro da ga je komaj speljala in pol še misli da kok je pa ona huda frajerka

ja fak no!! Lahko je srečna da je speljela in da ni blo nobenga kolesarja al pa koga drugega in da ga ni povozila
Pa kaj se folk ne zaveda,da niso sami na cesti? Da s tem ko se vsedejo za volan vzamejo svoje in še kakšno drugo življenje v roke. In ne samo volana! Volan je še najmanj! Odgovorni so za življenja. In potem pa jokajo, ko pride do nesreče. Prav jim je

kaj pa divjajo po cestah. Ne zdi se mi pošteno, da zaradi takih debilov umirajo ljudje ,ki upoštevajo CPP,vozijo previdno! Ni fer!
Po drugi strani pa me delajo živčno vozniki, ki ne vejo zakaj za vraga spolh imejo vozniški izpit! Najboljše da ga strgajo ali pa nesejo nazaj na UP in rečejo da ne znajo vozit in da ne bojo delal gužve tam kjer ni treba! naj poveajo da ne znajo upoštevat semaforjev- da ne vejo kaj pomenijo tiste disko luči na cesti. Ki so res tok težke za skužit JA!

kekci nesposobni!
Ali pa tisti kreteni,k i sploh ne pogledajo če lahko varno na cesto zapeljejo! In potem morajo drugi bremzat k zmešani, po možnosti tako na trdo da se zadnji vozniki komaj komaj ustavijo da ne pride do verižnega. In še to da se kaj takega naredi na hitri cesti- tako kot se je meni pred 2 mesecema.
Sej ne rečem, sej norim po avtu, pa preklinjam, pa se derem, pa skačem,.. ampak nikoli na ljudi. Ker se po drugi strani vprašam, kaj pa če je ta človek pred kratkim naredil izpit za avto, pa ima še strah pred vožnjo? Kaj če je to stara oseba, ki ni ravno zdrava? Kaj če je to invalid,.. in podobna vprašanja. Po drugi strani bi bilo lepo, če bi bili ljudje malo bolj strpni do drugih udeležencev v prometu in bi bilo takoj manj nesreč, mrtvih,....
Pa tisti objestneži ki dobesedno podjebavajo folk v zdrav mozak z hitrim speljevanjem pa bremzanjem,..in to delajo ene 5x,... ali pa ko te 5x prehitijo,...
Matr sem se razpisala

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel