Terme, toplice [ZT]
- Andrejčika
- Komunikatorka
- Kraj: za devetimi vodami
Terme, toplice
Združena tema
Kakšne toplice so pa vam najljubše ?
Kakšne toplice so pa vam najljubše ?

No me tm že slo dolg niso vidl, če bi pa že šla mam pa rada take da majo tobogane pa uno reko (Čateške), da se mal sprostiš..pa kšni masažni bazeni..pa tko okolica more bit nasplošno zlo lepa-pa da ni gužve..ne maram pa notranjih bazenov v toplicah. Ja pa Ptujske majo dobre tobogane...jest mam še zmerj rajš morje
toplice pa mogoče pozimi, da se greš tja mal pogret 

Za dežjem vedno posije sonce!!
Midva z mojmu greva pa v soboto zjutraj v čateške, kjer je že en parček pa bova tam prespala, potlej gremo pa v nedeljo vsi skupaj domov.
Gremo pa v ene hišce, ki jih ima ena firma čez, a je mogoče katera že bla tm pa kej ve kašne so hišce?
Gremo pa v ene hišce, ki jih ima ena firma čez, a je mogoče katera že bla tm pa kej ve kašne so hišce?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
smotkica_ napisal/-a:Midva z mojmu greva pa v soboto zjutraj v čateške, kjer je že en parček pa bova tam prespala, potlej gremo pa v nedeljo vsi skupaj domov.
ja te hiške so kr vredu... mis mo bli do zdej 2x tam... usaj naša je bla solidna

Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
*slatka* napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Midva z mojmu greva pa v soboto zjutraj v čateške, kjer je že en parček pa bova tam prespala, potlej gremo pa v nedeljo vsi skupaj domov.
ja te hiške so kr vredu... mis mo bli do zdej 2x tam... usaj naša je bla solidnaprijetno naselje je
No lepo...kako pa se pride do teh hišk? A je prej potrebno iti kam na recepcijo ali kako?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...