maturanc
Mi pa se kregamo na vlko kam pa kdaj gremo.Zdaj je največji problem kdaj,ker ene sosolke očitno še niso ble nikoli med pocitnicami za 1. maj na morju in vse veselo trdijo kak se nebojo mogle kopat ker je za prvi maj tak mrzlo
in se kregamo med zacetkom septembra in 1.maj.
Men osebno je sicer seeno kam gremo,sam da nem pristala v neki lukni.
Joj,ko moji sosolci komplicirajo
Kake pa mate izkušnje ko so bli taki maturanci kot tisto naprimer Španija z Mondialom za prvi maj itd? POmoje je bolše če je ful folka,ne pa neki tak zasebno organizirano?

Men osebno je sicer seeno kam gremo,sam da nem pristala v neki lukni.

Kake pa mate izkušnje ko so bli taki maturanci kot tisto naprimer Španija z Mondialom za prvi maj itd? POmoje je bolše če je ful folka,ne pa neki tak zasebno organizirano?
Mi smo šli v Španijo za prvi maj, pa se res nismo mogl kopat, k je bla tko mrzla voda, da raj ne vidte moje slike k sm stala do gležnjev v vodi
Sam jst sm bla predlani, za lanske ne vem kako je blo. Ampak itak je biu v hotelu bazen, tko da si se lahko kopou kukr si se hotu.

Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Js sm bla takrat v Španiji kt majchy in sem se kopala. Sicer samo 1x, ko je bilo res lepo vreme... Mislim, da je bil celo prvi dan in še nismo vedeli kam bi se dali. Potem je pa čist res polno drugih stvari in na kopanje še pomisliš ne. Tudi meni je bazen pomenil 9 skrb, ko se je enkrat začelo drugo...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Mi gremo v grcijo konc avgusta. ah raj ne bi o tem kok smo se mi kregal v klasu! Najprej smo bli vsi za Ios z Mondialom, pol so si zacel zmislevt da pa njihov cilj na maturancu ni da so pac tm mrtvo pijani pa da bi radi se kej vidl, pa da je Ios pa tok mejhn, pa se z ladjo 3 dni v eno smer, pa to kao ni blo kul k se navelicas
in pol naenkat prvlecejo vn Zakyntos, k je pa se manjsi od Iosa pa tm se se vse skp razvija pa se z letalom bi sli v obe smeri, na konc smo se odlocl pa za krf
na konc je bil pa ful problem s kero agencijo it, smo ble pa use sosolke za mondial, sosolci pa za un bedn kompasov Hej. in ker je njih vec, gremo s Hejem
na Krf 

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Oh ti srečnica, Naughty girl!
Ma veš kaj: Najbol da zdj pozabte na vse...kar je, pač je in se probate dol čim bol sprostit pa čim bom uživat in ne iskat napake pa pol tist sistem Smo vm rekl!
Recmo velik ljudi kritizira Mondial, ampak men je blo ful vredi...pač nism iskala česa ni blo (k je blo itak vsega toooooolk) ampak sm se sprostila in sprejela tisto kar so tm ponudl.

Ma veš kaj: Najbol da zdj pozabte na vse...kar je, pač je in se probate dol čim bol sprostit pa čim bom uživat in ne iskat napake pa pol tist sistem Smo vm rekl!
Recmo velik ljudi kritizira Mondial, ampak men je blo ful vredi...pač nism iskala česa ni blo (k je blo itak vsega toooooolk) ampak sm se sprostila in sprejela tisto kar so tm ponudl.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Naughty grl napisal/-a:majchy napisal/-a:Oh ti srečnica, Naughty girl!![]()
sm a ne?![]()
ah sej zdej je ze odlocen, sej vrjetn se bomo mel tud s Hejemuredu. vsaj upam
!
![]()
vazn je da bojo v istmu mestu tud mondialovci pa jupitrovci
js sm 100% da se bote ml tak noro, da bote pozabl kak da ste se sploh kdaj kregal......maturanc ostane vedno v spominu, pa če maš še tak bv sošolce, tam se pol vse zgliha
no mi smo šli pa benetke-rimini, pa še to sam za 3 dni, ker si več nismo zaslužl sam je blo pa tak noro, ko še nikol!!!!!!!!!!

-
- Kofetarica
- Kontakt:
steLLcy napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:majchy napisal/-a:Oh ti srečnica, Naughty girl!![]()
sm a ne?![]()
ah sej zdej je ze odlocen, sej vrjetn se bomo mel tud s Hejemuredu. vsaj upam
!
![]()
vazn je da bojo v istmu mestu tud mondialovci pa jupitrovci
js sm 100% da se bote ml tak noro, da bote pozabl kak da ste se sploh kdaj kregal......maturanc ostane vedno v spominu, pa če maš še tak bv sošolce, tam se pol vse zgliha
no mi smo šli pa benetke-rimini, pa še to sam za 3 dni, ker si več nismo zaslužl sam je blo pa tak noro, ko še nikol!!!!!!!!!!
sej drgac mam ful u redu klas, se ful stekamo, pa ful se mamo dobr k gremo skupi vn, sam glede mturanca smo mel pa prave drame.

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3