Umetnostno drsanje

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

sofia83 napisal/-a:Oksana Bajul

Jst sm o njej gledala en film na Hallmarku smz :) ful je trdo trenirala p dost zgodi ji je mt umrla :( pol je pa žvela pr eni trenerki njeni. Če je to seveda res :wink:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

bordyka napisal/-a:a kdo ve zakaj plushenka ni blo na svetovnm :(

Baje da ga neki zdravje zajbava, pa da je mel eno operacijo, kao športne poškodbe, saj tko je blo rečen.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jooojjj Oksanočka ... :razz: :hearts: Jst sm tut gledala njen film oz. resnično zgodbo že kr ene parkrat, ker mi je tooook lep film in seveda se vsakič scmeram zravn ... :D Ona je zame drsalka, ki drsa s svojim srcem in z dušo ... in res da vse od sebe in je na ledu tok prefinjena ... To so res tiste prave drsalke :wink:

Michelle Kwan mi je pa tut odlična, ampak mogoče ne tok ... sam sm bla kr mal žalostna, k ni nastopla letos na OI! :(

Drugač je pa zame tut Tara Lipinski fenomen ... tipična drobcena punčka drsalčica ... pač nadarjeno detece. :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Men je tut tole tok d best gledat :) Me je mami navdušila ubistvu, k sm z njo gledala, k sm bla manjša.
Drgač je pa od tipov tut men Plushenko čist najnaj, k mi res čist uno posebno energijo oddaja, k se mu vid, da uživa pa to. Tok mi ga je užitek gledat, k res obvlada!
Hehe, sploh pa te scene na revijah, k vedno neki čist originalnga izpelje .. Faca :D Metron, tale link k si ga nalimu, k sm to takrat gledala sm se took uibr nasmejala, care je čist. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NG

Neprebrana objava Napisal/-a bordyka »

joj bogi revz js sm se tok veselila d ga bom spet gledala drsat pol pa gledam un spored pa ugutuvim d plushenka sploh ni :eek:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Moja mami to ful rada gleda, jst pa tko učasih mal pokukam...sej mi je še kr zanimiv, pa tko Jolanda Bertole mi kr dobr komentira...Pluschenko pa itak car :D Drugač kakih fejvoritov pa nimam...
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz sem jo pa še na olimpijskih gledala k je zmagala, drobčkana punčka je bla. (Mater sem že stara.) :D :D
Plušenko je res totalen car v vsem, sam spine ma bolj švoh. Tukaj mi je pa ful všeč Lambiel, ki je pa res prava vrtavka. :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Gledam, če imam le čas, še najraje ženske. Sem že celo toliko napredovala, da ločim axel, vsi ostali skoki so mi pa še vedno isti, čeprav je zadnjič en naš drsalec na tv-ju vse razlagal in kazal- ampak meni ni nič jasno... :D

Navijam ponavadi za Rusinje (pač moja slovanska duša :cry: ), ali pa če mi kakšna druga postane simpatična... pri Američankah mi gre na živce, da se pojavijo pri 16. letih, enkrat zmagajo in izginejo med profesionalke ali začnejo snemat filme... Slucka je carica- njena kariera traja že kakih 10 let in stalno je v vrhu...

Pa Fumi Suguri mi je letos padla v oči... njene piruete sploh ne moreš gledat, ne da bi se ti zvrtelo v glavi....
ajda*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ajda* »

hej a ne veste da mamo tud slovenci fulllll dobre plesalce?ne sam rusi.sicr je mlajši še sam je že član- luka čadež.on ga čist rula na ledu.sj je zanč biu na tvju pa u cajtngu je neki psal o njem :respekt: on ne sam da dobr drsa tud dobr zgleda :roll: :wink: tko da ženske na naslednji tekmi čalnov solo glejte ga!!! luka u r the man!!!
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Jest sm pa letos začela mal spremljat ka se kj dogaja na ledu pa mi je ful simpatičen en francoz-mislm da je žuber(tko se izgovori :? )
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

zdle gledam posnetek iz calgaryja na SLO2, nek švicar je na sceni, model res obvlada, neverjetno... prou užitek je gledat tole...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

OI Sarajevo 1984 - Torwill-Dean - Bolero-Maurice Ravel!

tole je neponovljivo!!!

Drugače pogledam kvečjemu kakšno revijo, kjer imajo drsalci povsem proste roke glede vsega (glasba, izvedba) in nekateri res znajo narediti show.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Vidim,da tukaj nikoli noben ne omeni Alexeja Jagudina.On je bil svetovni prvak,europski prvak in olimpijski prvak.Se spomnem,ko sta se vedno dajala Jugudin in Plušenko.Ko sta bila oba v top formi je vedno zmagal Jagudin, :D .Boljši je bil.Jagudin je bil res top.
Vsi so se spraševali,zakaj je Jagudin boljši od Plušenka?!
Odgovor je bil zelo preprost.
Jagudin je drsal z dušu,s srcem in z glavo.
Medtem,ko je Plušenko drsal samo z glavo.Ni izžareval nobene energije.
In to je bilo takrat res.Zdaj se je popravil, :D

Jaz sem bila vedno čist nora na Jagudina.Od vedno sem navijala za njega.
Ko je on drsal,tisti njegovi gibi,eleganca.Je imel neko magnetično energijo, :eek: :eek: :eek: :eek:
In tega ni imel Plušenko.
Res mi je bilo žal,ko je Jagudin končal karijero,škoda, :(
Osvojil je zlato na OI in se poslovil, :cry:
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Samo tako,da ne boste rekli,da se zmišljujem:

Jagudin Plušenko

SP(1998) 1 3
EP(1999) 1 2
SP(1999) 1 2
SP(2000) 1 4
EP(2000) 2 1
EP(2001) 2 1
SP(2001) 2 1
OI(2002) 1 2
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

metron napisal/-a:Plušenko zihr ni zatežen, pa je trikratni svetovni prvak (evropski pa vsaj 6x), pa po novem je še seksi: Klik

:rofl: ... tale tip pa seksi :roll: ... kvečem vse prej kt to... men te rusi nikol niso potegnil... prov dolgočasni so... velik bol so mi bli kakšni francozi (Candeloro) al pa kanadčani...
The secret of success is consistency of purpose.
Odgovori