Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

*purple bitch* napisal/-a:pa tud ne zdi se mi to, da če recimo sex ne štima in je drugo vse kul da sta samo prijatelja.
siguro obstaja kje kdo, ki je naprimer antitalent za sex in mu ne gre dobro od rok, pa je zveza perfektna v vseh drugih pogledih..

Sej te razumem, kaj hočeš povedat, ampak to verjetno govoriš zato, ker v tvojih vezah seks nikoli ni bil problem.
če pa bi bil, bi kmalu videla, kako se tudi na vseh ostalih področjih začejo zadeve krhat, ker je tako, kot je ena rekla, da je to zelo intimna stvar in tu morajo zadeve funkcionirat tako, kot je treba.

Nevem, sama sem imela tako izkušnjo, da me je počasi želja do seksa s tipom začela minevat, ker v njem nisem več uživala..
in to je potegnilo za sabo veliko stvari, prepiri, očitanja, zakaj je tako.. kriza jet o, v glavnem.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mimi verjameš al pa ne moj sex z mojim sedanjim fantom dostikrat ni bil popolen in dostkrat je nastala od sexa cela polomija.sam se ne jest ne on nikol nisva s temi slabimi sex dnevi kej preveč obremenjevala.včasih sva se še pošteno nasmejala situaciji....in sva pač poizkusila malo kasnej pa je blo, al pa celo naslednji dan..in nama ni nikol prineslo nobenih prepirov in to...razumem in vem pa da so ljudje ki jim sex zeloo veliko pomeni in če je slab sex imajo uničen cel dan.jaz ga nimam, ker se mi zdi bedno kregat in živcirat zaradi nečesa, ki je čez pol ure ali pa naslednji dan lahko že prfektno dobro.se pač ne obremenjujem tok s tem, ker sm si dala na vrh "razpredelnice" za ohranitev in dobro delovanje zveze druge reči kot pa sex....sej priznam da me kdaj kej zmoti pri sexu pa to, pa sem potem sale volje, ampak hitro na to pozabim.
če pa pač do tipa ne čutiš nobene sexualne privlačnosti več, je pa res to že druga zgodba...potem ti gre itaq sam še na slabše.......
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a **TaMaLaa** »

jah..sex ma neko vlogo v zvezi..sam je tukej še ful več zadev! tut če maš ti dobr sex pa u zvezi ni zaupanja al pa nekega filinga je zveza tk u bedu da brezveze :)
baby..life goes on..
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

iz mojih izkusenj lahko recm da v neki meri seks je pokazatelj veze. ker vem ko sva mela z mojim krizo tut seks ni bil vec tak ko je bil prej in sva se ga oba po eni strani branila. ko pa sva se temeljito pogovorila o vsem, se je tut seks izboljsal in zdej use stima tko k je treba tko da...
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Seks je sigurno zelo pomemben v zvezi. Saj je neki najintimnejšega kar lahko imaš.
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a aisha3012 »

Zvoncica napisal/-a:mislm da neka povezava zihr obstaja.

obstaja tut pregovor, dober seks je par procentov zveze, slab pa ene 90%

se strinjam...vendar da je najboljši, tega ne bi rekla...mislim pa, da po dolgih letih zakona ali veze, seks ne šteje več toliko, kot v mladosti... seveda pa nanj ne smemo nikakor pozabiti...
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

...
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

sex vpliva na vezo in obratno. tega ne mormo zanikat. npr: js sm bla neki časa nezadovoljna glede najinga sexa, ker že dolg nism doživela orgazma, in sm podzavestno postala zlo zoprna do lubija in sm enkrat pač bleknla neki preveč...no in se je to popravl. :twisted: in zdej neki časa nazaj sm bla pa s seksom kr zadovoljna, z nama pa ne, in se je pri seksu poznal, ker sm bla spet neki tečna in se med seksom nism sprostila oz. si ga sploh nism želela. pa sva tud to razčistla. zdej je spet odlično :twisted: to je men najbolj važno, da maš vse razčiščeno, drugač se ne morš sprostit ne med spolnim odnosom, ne v vezi nasploh
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

*purple bitch* napisal/-a:sej je sex večji de zveze, samo pa stoposto (vsaj pri meni in mojem fantu ) nima sex 90% deleža.....

no vids, ce se ti seks ne zdi pomemben, pol to pomen da pr vama trenutno vse stima ;)

ce bi pa trenutno mela ksno daljso, mesec trajajoco krizo, al pa bi bla karkol jezna na tvojega, ti pa najbrz ne bi blo tok do seksa, a ne? pr men je ze tko. v tem smislu se men zdi da je seks pokazatelj odnosa med partnerjema.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Bunny Muffin napisal/-a:Slab sex - 90% zveze
Dober sex - 10% zveze

:lach:

Tole je zelo dobro povedano, bolj ko razmišljam, bolj se strinjam!
brown_baby_star
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a brown_baby_star »

Js se prav tako strinjam, da se pozna v spolnosti, če v zvezi nekaj škriplje.
Sledi sanjam...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Zvoncica napisal/-a:no vids, ce se ti seks ne zdi pomemben, pol to pomen da pr vama trenutno vse stima ;)

ce bi pa trenutno mela ksno daljso, mesec trajajoco krizo, al pa bi bla karkol jezna na tvojega, ti pa najbrz ne bi blo tok do seksa, a ne? pr men je ze tko. v tem smislu se men zdi da je seks pokazatelj odnosa med partnerjema.

ja sej sm rekla da če sva skregana je sex zame kr ena muka, no ubistvu se ga sploh ne lotevam dokler ne razčistim problema........
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz tut mislim, da nekaj mora bit... Si ne predstavljam, da bi z nekom veselo seksala, če sem ful jezna na njega. :P

Drugač pa še nisva mela kakšnih strašnih konfliktov v vezi, tok da do takih problemov pri nama še ni pršlo. :wink:
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

mislim da bo kar držalo.če sm bla ful jezna nanjega pa da sma mela take dneve nisem imela želje sksat z njim enistavno nisem bla z mislimi tam. zato se se raje umaknila.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Ne strinjam se v celoti - je eden od pokazatelj. Vsaj pri nama. Pa sej je normalno, da se vsi pari tud kdaj skregajo in v tem primeru meni niti na kraj pameti ne bi prišlo, da bi seksala - in obratno :wink:
Odgovori