airbus napisal/-a:p!a napisal/-a: če te kej specifično zanima pa samo vprašej. aja jst sm stanovala pri kolegih na quennsu, tko da glede cen sob ti ne bi znala povedat...
a mi daš njihov naslov?
p!a napisal/-a:airbus napisal/-a:p!a napisal/-a: če te kej specifično zanima pa samo vprašej. aja jst sm stanovala pri kolegih na quennsu, tko da glede cen sob ti ne bi znala povedat...
a mi daš njihov naslov?
naslov? a od kolegov? uf to bo pa težko, ker ne živita sama (imata še podnajemnika), sta drgač američana, ne slovenca če si to mislna. tko da poglej za kkšn motel 6 al pa motel 8.
airbus napisal/-a:p!a napisal/-a:airbus napisal/-a:p!a napisal/-a: če te kej specifično zanima pa samo vprašej. aja jst sm stanovala pri kolegih na quennsu, tko da glede cen sob ti ne bi znala povedat...
a mi daš njihov naslov?
naslov? a od kolegov? uf to bo pa težko, ker ne živita sama (imata še podnajemnika), sta drgač američana, ne slovenca če si to mislna. tko da poglej za kkšn motel 6 al pa motel 8.
saj to je bilo mišljeno kot šala... vem, da to ne gre kar tako. bom pa pogledal za te motele, ki si jih napisala.
Eileen napisal/-a:Jst nameravam it septembra v NY za cirka en mesec...že celo življenje šparam za to in končno se mi bodo uresničile sanje.![]()
Šla pa bom sama in v lastni režiji. Kocka, priporočam ti, da greš v lastni režiji, ker je po mojem mnenju absolutno večji užitek, če sama raziskuješ New York. Poleg tega mi je rekel bivši dopisovalec iz New Yorka, da so v NY najlepše in najbolj fascinantne tiste stvari, ki niso znane. Tistim, ki se boste v bližnji prihodnosti odpravile v NY, toplo priporočam, da obiščete fenomenalno stran www.couchsurfing.com. To je stran, kjer prijazni ljudje po celem svetu ponujajo turistom plac za spat. Tudi v New Yorku jih je kar nekaj. Sicer pa sem gledala tudi cene za hostle, ki se gibljejo od 25 $ navzgor...brala pa sem tudi kritike tistih, ki so bli v NY hostlih. Me je kar zmrazilo. Hostli na Manhattnu, ki stanejo circa 25 $, običajno pomenijo tudi umazanijo, neprijaznost uslužbencev in... ščurke!!!Ravno zato se mi zdi couch surfing super ideja...pa tud če se najde kak ščurek - je vsaj zastonj!
Latte napisal/-a:Jaaaaaa![]()
Jst si že od mejhnga želim it v New York in tam tut živet...in vem, da se mi bo želja uresničla, pa tut če na klopci v enmu parku spim ampak vidla ga pa bom
_kocka_ napisal/-a:Kok casa ste pa bli? Kaj ste vidl? Kolk je pa denarja prslo?
_kocka_ napisal/-a:To je totalno pocen z letalstko karto vred.