Midva z lubijam mava pa zdej že običaj, da greva za 1. maja za ene 2-3 dni v Pulo v ene apartmaje (sm enkrat čudežno najdla ful v redu plejs za dost nizko ceno --> ekonomistka, ja ) pa še zmer je nekak dokaj toplo takrat... upam sam, da bo letos tut dobu frej in letiva na morje, wiiiiiii can`t wait
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Letos bomo za prvega maja doma, ker ni financ (šparamo za poleti), drugače pa že dve leti hodimo v Umag za 4 dni, je dober hotel, blizu in poceni. Poleti pa verjetno Turčija, Tunizija...
Ne veva še. Odvisno kakšno bo stanje v denarnici. Imava pa vsaj 3 možnosti:
- gardaland (jaja sej vem že tisočkrat videno,sam naju res vleče )
- benetke - via avto pa v Munchen v tehnični muzej - ali pa kratek obisk Toskane
-,....
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
LARIKA napisal/-a:Ne veva še. Odvisno kakšno bo stanje v denarnici. Imava pa vsaj 3 možnosti: - gardaland (jaja sej vem že tisočkrat videno,sam naju res vleče ) - benetke - via avto pa v Munchen v tehnični muzej - ali pa kratek obisk Toskane -,....
Izmed teh možnosti vama svetujem Toskano, ker se bosta zaljubila vanjo... Sicer men je najlepša pokrajina jeseni, z lepimi toplimi barvami, vinskimi trtami... Ampak spomladi je tud lepa - polja, vse se prebuja....
Tist tehnični muzej je tud kul, ampak je ogromnooo za pogledat
No, jst bom za prvega maja 99% doma, 1% je pa morje s sošolci. Bomo vidl, kako bo z denarjem.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
smotkA napisal/-a:Izmed teh možnosti vama svetujem Toskano, ker se bosta zaljubila vanjo... Sicer men je najlepša pokrajina jeseni, z lepimi toplimi barvami, vinskimi trtami... Ampak spomladi je tud lepa - polja, vse se prebuja.... Tist tehnični muzej je tud kul, ampak je ogromnooo za pogledat
No jaz sem že bila v Toskani na maturancu in sem bila res navdušena. REs je lepo. Prav tako sem bila v tehničnemm muzeju že vsaj 3x in vsakič sem totalno navdušena, res je ogromen in ga je težko pogledat. Moj dragi si full želi it v ta muzej
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel