Znamenja
ja sj men je tud sexy to znamenje, še posebi na kaki fotki učas prov lepo izpade to...sm zdj sm neki začela premišljevat, da bi si ga dala odstrant...
sicer so mi pa do zdj usi bivši še rekli, da jim je to tak ušeč pa tud ker drug tipček mi reče, da me to še bolj sexy nardi:)
ne vem no kaj me je primlo, da sm začela razmišljat o tem...sj me bo minilo:) ma bom rajš še dvakrat prej razmisnla, preden se odločim za kaj takega...
uživite
sicer so mi pa do zdj usi bivši še rekli, da jim je to tak ušeč pa tud ker drug tipček mi reče, da me to še bolj sexy nardi:)
ne vem no kaj me je primlo, da sm začela razmišljat o tem...sj me bo minilo:) ma bom rajš še dvakrat prej razmisnla, preden se odločim za kaj takega...
uživite
Js si že od skos s pinceto pulim dlačice iz lepotnega znamenja (na obrazu). Po moje ni nič narobe. men se še ni nikol vnelo al pa kaj. Se mi je pa že zgodil, da sem mela ravno na znamenju mozolj
Pa tut ni blo nč narobe, tak da si mirne duše spuli dlačice tam ven.
Če se pa bojiš spulit, si jih pa odstriži (ne znamenj, ampak dlačice, da ne bo pomote
).

Če se pa bojiš spulit, si jih pa odstriži (ne znamenj, ampak dlačice, da ne bo pomote

Yazmeen napisal/-a:Jst mislm, da to ni pametn. Znamenja znajo bit zakomplicirana in se lahko hitr razvije kšn kožn rak, če bi se ti recmo kej zgnojil.
se strinjam, pa z bejbiko tud.Znamenja so lahko nevarna reč in vsako drezanje lahko pripomore h kšnmeu raku