Kaj se zgodi po smrti?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori

Kaj se zgodi po smrti?

Čisto nič...pač umreš in je vsega konec
46
33%
Reinkarnacija (ponovno rojstvo)
76
55%
Greš v pekel ali nebesa
17
12%

Skupaj glasov: 139

Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

kai napisal/-a:Js bom umrla in to je to. Ne bom sla v nebesa in ne bom se reinkarnerala. Kam boste pa drugi sli, pa ne vem :)

tud jst,nevem nekak se mi zdi da folk s to reinkarnacijo sam komplicira spet neki pa spet hoče met odgovore na vsa vprašanja.vse te teorije so men sam tolažba ljudi ka kr nemorjo vrjet da 1x res ratajo čist nepomembni,vem pa ne :)
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

mene za sebe boli k***c sam če pa nekoga zgubiš ti pa ni glih vseen...pa mal prebereš...pol si pa vsak po svoje predstavla
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

ja jaz mislim da je najboljše počakat...in takrat bo vsak vedo za sebe...zdaj pa se ne obremenjujem s tem zaenX...

svoje najbližje bomo pač ohranjali v lepem spominu...res je da je težko ko koga izgubiš...samo kdo ve kaj nas čaka...

pomojem v eni knjigi ne more nekdo razložit kaj se dogaja z nami ko umremo...pustimo se presenetit... :roll: :)
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

v eni knjigi so opisi regresij,ne neke zmišljotine,preber si jo...
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

kiki* napisal/-a:mene za sebe boli k***c sam če pa nekoga zgubiš ti pa ni glih vseen...pa mal prebereš...pol si pa vsak po svoje predstavla

ja sj vem kaj mislš,sj ste strani gledano je logično to ker si pač ljudje lajšajo bolečino ob izgubi pa tud prov je tko,vsak po svoje
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pitaj boga........on če ti reč.......
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

jst si tud ne morm predstavljat, da kar naenkrat kar ne obstajaš več, da te preprosto več ni. Zato verjamem v reinkernacijo, v preživetje duš.

In kot sem jaz prebrala gre pri tem potovanju duš iz življenja v življenje predvsem za izpolnjevanje svojega poslanstva na svetu. in če je delo dobro opravljeno je poslanstvo v naslednjem življenju lažje dosegljivo, dokler pač ne prideš do najvišje oblike.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Verjamem v reinkarnacijo, vendar se grozno bojim smrti.
Ne morem si predstavljati da te enostavno več ni, da nič ne čutiš... :cry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ko umres, umres. nekdo joka, nekdo se smeji, nekomu je vseeno...buh pomagej...
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js vrjamem reinkarnacijo. V roku enega leta grem na regresijo (terapija, kjer si zavesten in te popelje v prejšnja življenja) in bo zlo zanimiv, ker mam par teorij kako sm umrla in kaj sem bla v prejšnih življenjih.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Upma, da ni vsega konc... Tega me je najbolj strah. :cry:
Reinkarnacija mi je najbolj verjetna, sam nočem pozabit zdajšnjega življenja, tok da mi niti ni pogodu. Nebesa bi bla kar idealna zadeva, pa da so pol še vsi tvoji lubi ljudje, kužiji, itd. tam s tabo. :)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

Kiki, to, da je babica njena vodnica, se mi zdi prenagljeno sklepanje, ker se vodniki v veliki večini ne utelešajo več. Da bo babica Zofi pričakala, ko bo ona umrla, pa kaže na to, da ji je bila v tem življenju blizu in jo bo potolažila, da je vse v redu. Vsak človek ima vodnika, res je, nekateri celo več (jaz se z nekaterimi prav super razumem :lol: ), a le-ti so svojo verigo utelešenj že opravili in se na zemljo in druge planete redko, če sploh kdaj, vrnejo.
Zofi, možno je, da ti bo babica dala kakšen znak, da ti bo poslala ponoči kakšne sanje oz. te potolažila, da ti ne bo preveč hudo - a če je kdo zaradi njene smrti veliko bolj prizadet, se bo verjetno najprej posvetila njemu...
Ko je umrla Niina prijateljica v prometni nesreči, se je prišla od Nie poslovit šele po enem mesecu - njena smrt je bila nepričakovana in veliko ljudi je bilo zelo prizadetih. Nia je pač vedela, kako je z dušo po telesni smrti, zato ni imela problemov z žalostjo. Sta se pa zmenili, da tista, ki prva umre, pride pozdravit drugo. In jo je prišla pozdravit, čeprav je bilo Nio na začetku strah in ji je rekla, naj gre stran. Zadnje dni je njena prijateljica pogosto z nama, ker nama pomaga pri zelo velikih spremembah, ki jih skušava doseči. Pogosto prisotnost nekoga, ki vso stvar vidi z druge perspektive, zelo olajša zadeve...
First to Know

Tres tres chic.
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Men se pa zdi da se je moja babi reinkarnirala v našega psička. :) Ko je umrla, smo namreč mesec zatem kupili novga kužita :). Ista sta :).
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

jaz tudi menim da po smrti nekaj še mora biti, saj nemore bit vse kar konec :lol:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

sweet_kitty napisal/-a:Men se pa zdi da se je moja babi reinkarnirala v našega psička. :) Ko je umrla, smo namreč mesec zatem kupili novga kužita :). Ista sta :).

Človeške duše se ne inkarnirajo v živali ;)
First to Know

Tres tres chic.
Odgovori