...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
evo jst sem pa srečnica, ki je že gledala in to v Mengšu.... res je blo super..na koncu sem se počutila, kot da sem nekaj nardila za svoje trebušne mišice, ker sem se tok nasmejala... res fenomenalna zasedba, predstava... super....
Lastovica napisal/-a: pa karte lahko kr na netu kupite.
emm...mam eno vprašanje kako pa lahko kupim karte prek neta...za v Trbovlje ker tukaj piše samo kako lahko kupiš karte za v Mengeš...al spet jst nč ne zastopm ker, da bi jih kupovala prek neta pol pa ponje hodila v Mengeš pa nekako nima smisla a ne
Jaz ne vem kam mores po karte. Saj majo tam neko cifro pa jih poklici. Mogoce jih pa na dom posljejo.
Lastovica napisal/-a:V Novi Gorici, v Crnomlju, v Mariboru, v Žalcu, na Bledu, v Mengsu, v Trbovljah in v Murski Soboti se ni razprodano, pa karte lahko kr na netu kupite.
v TRbovjah?? Kdaj,kje, cena??? Jst bi šla to gledat!!!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
LARIKA napisal/-a:v TRbovjah?? Kdaj,kje, cena??? Jst bi šla to gledat!!!
Pri nas je menda 16.2 ob 20.00 vsaj tako sem jst videla Jst bi tut šla ful...sam morem še karte dobit...mam zdej namen enkrat v delavski dom it mal povprašat če se jih da že kej prej kupt
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
to za spas teater kr mene praste (ampak na ZS, ker bom drgac pozabila), jst za nase podjetje kupujem, pa sem skos v stiku in z novickami o predstavah ....
u spasu je ze skor vse razprodan v februarju, sam se zadnjem vrste so frej, kar pa odsvetujem !!!
preko neta se pa da lahko kupt samo za predstave v mengsu, t.j. izven, za vsa gostovanja pa tam, kjer gostujejo ....
Cena v mengsu je 3.200, t.j. za prvi prostor, se pa res najbolj splaca tm do ene 9. vrste (sej ostalo je tudi super, ampak blizje je le boljse, isto kot v vseh gledaliscih), s tem da je vsak adruga dvignjena vrsta ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -