Smo ženske res težka bitja

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Smo ženske res težka bitja

da
49
31%
ne
8
5%
mogoče kdaj
87
55%
težki so dedci, ne pa me
13
8%

Skupaj glasov: 157

Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a armandoxxx »

ni fora sam da se vam kaki plani pokvarijo ...

velikokrat si deklice delate filme na podlagi nepopolnih podatkov in pol zarad tega težite ;)

admit it ! sem prašo ! :lol:

LP
Armando
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Mogoče nisem jaz pravi naslov za odgovore, ker sem mela do 15. leta razen v šoli izključno samo moško družbo... :lol: :lol:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Nekatere to počnejo,samo večina se mi zdi,da smo že kar realno na tleh in vemo kako in kaj.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Pa sej pomoje se tle ne gre za neke velike velepomembne zadeve, ampak bolj za malenkosti..
vsaj pr men je blo tako, ko sem si včasih zamišljala, da bova pa en vikend skupi alpa da bo šel nekam z mano, pol je pa on pač imel druge plane, jest sm bla pa slabe volje, ker se o tem nisem prej prepričala, a ne..
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

O, pa še kolk je takšnih punc. Škoda mi je njihovih tipov. Ti scenariji znajo bit namreč prav težki. Take punce sam iščejo in iščejo, dnevni prepiri in to. Sej se je kjut skregat mičken, če ne je že prelepo. Ampak te babe pa prav hočejo dnevno kregarijo. K se bojo zarad čigumija na tleh podile (same s sabo po možnosti). :?
Waiting in the queue oh whoopee doo
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

ma jst glih ne snemam filmov ane, k lahk pridejo tut u javnost :D drugač pa ne vem če je to tapravo, ampak včasih pričakujem kej tazga (ni vedno čist nemogoče) in sm pol razočarana. ampak taka sem in to sem jaz :oops:
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Re: je res

Neprebrana objava Napisal/-a sanck »

iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate?????????????? :?:

da..če nam tipi dajo preveč časa za fantaziranje :x
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

mislm wtf... s čem se nekateri obremenjujete kaj naj rečem..
živi tukaj in zdaj pa ne razmišlat preveč pa bo vse gut :ja:
tako da js se s to trditvijo niti ne strinjam...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

JA se strinjam. in se trudm tega odvadit :D

recimo ce je ksna brezvezna stvar se zarad nje cist napsihiram k si namislim kaj vse bi blo lahk narobe (npr enkrat se je zgodil da je reku da me poklice cez 10 min k pride dam, pol se je pa za ene par ur zavlekl, pa zmanjkal mu je baterije na gsm. pa tega nikol ne dela tko da me je cist zaskrbel kaj vse se mu je zgodil).

al pa ce se skregava si pac sama po svoje predstavljam kaj misl on da je narobe, v resnici je pa cist neki tretjega. tko da glede takih stvari pac pocakam da zvem tocno kaj&kako pa se pol sekiram ce je ze res kej tacga.

jz to nazalost pocnem. ampak se tega zavedam in se trudt to zmanjsat :D

da bi pa planirala ne vem kasne scenarije v prihodnost k bi pol on mogu sodelovat to pa ne.
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 18. Jan. 2006 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

severa napisal/-a:Seveda da ni res, kake pa maš no... raje bi napisala da si to ugotovila pri sebi, ne pa da smo punce takšne... izjame ste takšne, večina pa nas ni, to pa si tako mimo vsekala, da mi kr slabo pride... sam slabo luč mečeš na ženski spol...
Kaj te misliš, da ko se dobi oseba z nekom si v glavi naredi cel film in scenarij? Lepo te prosim no, niti malo nisem po duši scenaristka...
To gre vse spontano, mam pa sestro levinjo in to je res značilnost tega znamenja verjetno, ki si v glavi vedno naredi scenarij in se že vidi v filmu, prav načrtuje stvari kako jih bo izpeljala, če pa slučajno ne gre kot si je gospodična zamislila, je vsa izven sebe in potem še tudi razmišlja o tej situaciji, kako da se ni zgodilo tako kot bi moralo bit, kaj je le naredila narobe, seveda je potem tip za njo totalni kreten, ki ni vreden da ga še pogleda... sej je boga, ko si tako otežuje življenje...

lahko vem zakaj si tak napadalna??? vsak ma svoje mnenje ona ga je izrazila in vprašala o tem še druge.
čeprav se deloma ne strinjam. ker včasih je res da si naredimo v glavi vizijo pa ne samo ženske tudi moški, ki pač o njej razmišljamo. samo če potem ugotoviš da nisi imela prav pa je to treba opustit, a ne?!
tak je vsaj pri meni no
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

ubistvu ni cist tko
...ene duše si ustvarmo film...in če pač ne gre po scenariju postanemo driske :stupid: :evil: ..kot postanejo režiserji ko ni čist tko kot bi on hotu :irre: ...in pol gre teb narobe :help: ...tipu...frendm....pac smo ene take :nixweiss: ...in se tut zavedamo (?)...saj jest...in skusam to spremenit :grosseaugen:

(al pa pol začnemo enmu zard tega prtiskat na dušo :runterdrueck: )
all day i dream about sex-adidas
mikinikita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikinikita »

severa napisal/-a:Seveda da ni res, kake pa maš no... raje bi napisala da si to ugotovila pri sebi, ne pa da smo punce takšne... izjame ste takšne, večina pa nas ni, to pa si tako mimo vsekala, da mi kr slabo pride... sam slabo luč mečeš na ženski spol...
Kaj te misliš, da ko se dobi oseba z nekom si v glavi naredi cel film in scenarij? Lepo te prosim no, niti malo nisem po duši scenaristka...
To gre vse spontano, mam pa sestro levinjo in to je res značilnost tega znamenja verjetno, ki si v glavi vedno naredi scenarij in se že vidi v filmu, prav načrtuje stvari kako jih bo izpeljala, če pa slučajno ne gre kot si je gospodična zamislila, je vsa izven sebe in potem še tudi razmišlja o tej situaciji, kako da se ni zgodilo tako kot bi moralo bit, kaj je le naredila narobe, seveda je potem tip za njo totalni kreten, ki ni vreden da ga še pogleda... sej je boga, ko si tako otežuje življenje...

jz tud mislm,da to ni res pr večini,saj pr men ne..se strinjam s tabo :respekt: k si pa ravno levinje omenla...(pa s tem ne mislm posplošit vseh levinj-da ne bo kera užaljena) ampak mam frendico levinjo, ki se obnaša zelo podobno tvoji sestri..včasih bi ji kr vrat zavila, ker me čisto naživcira s svojimi scenariji in je potem blazno razočarana,ker ni tako kot bi po njenem moralo bit...jaj..bom brez komentarja na take ženske,so boge ja,samo naj dojamejo da niso jasnovidke :ertrink:
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
iona
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a iona »

od kdaj pa je svoboda govora prepovedana?ja velik punc si splanira in naredi filme v glavi potem pa pricakujete da so tipi nostradamusi.............
to je moje mnenje,sprejmi al me pa pusti dihat..........pozdravb
verjamem v bumerange....
winterfresh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a winterfresh »

kot prvo ne vem zakaj ste določeni tko napadalni...sej trditev ni čisto neupravičena...in je blo še dosti hujših pa smo vsi lepo odgovarjali... :roll:
ja pomoje smo ženske res takšne da vse vnaprej razmislimo in splaniramo še posebej če je zveza še sveža ali pa tudi pred zvezo...
pri tem pa ne upoštevamo partnerja oz. mislimo da ga poznamo pa ga v resnici ne...in smo potem razočarane in živčne ipd.
no seveda nis(m)o vse takšne...
tudi jaz se trudim manj razmišlajt o stvareh ki naj bi se šele zgodile in se raje posvečam realnim situacijam...
drugače pa se strinjam z bageero...tudi jaz poznam osti takšnih...

Bageera napisal/-a:Ja poznam ene par punc, ki res tko mislijo.. Vedno, ko jim kaj ne gre rečejo: ,,Tipi so vsi prasci.,, :roll:
In vse te punce, ki jih poznam, gledajo na tak način, da jim je fantova zunanjost, kako se oblači, kakšno frizurco ma najpomembnejše pri njem. Namesto, da bi najprej pogledale, kakšen je tip po srcu, gledajo rajši samo ovitek... Ker previsoko letajo, nizko padejo, potem so pa tipi prasci..
:roll:
simply the best...
sonček=)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...

Neprebrana objava Napisal/-a sonček=) »

no ja tko tko. glede na to da sem predstavnica ženskega spola, se s tem ne bi strinjala. po mojem smo take sam takrat ko smo zatreskane. takrat pač hočmo da smo za njega edine na svetu, da se posveča samo nam. sej veste=) pač smo mal nore, nore od ljubezni. :wink:
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
Odgovori