Med
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Jooooj jst pa meda sploh ne maram ...
, ker mi je tak aaaa ... totalno preveč sladek in vse se lima ... z muko že un lonček primem, k se vse lima in popa in ... joj joj vse me skomina, če samo pomislim na med ...
Jaaa čudna sm sej vem ... 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
- Debatorica
- Kontakt:
Jst ga skoraj vsaku jutro na tešče vzamem eno žličko...mi prov paše sploh zdej pozimi...od kar to delam me nč več gru ne boli, prej sem mela pa skos probleme pozim...me je vse pekl
Drgač ga pa uporabljam samo v čaju še...na kak kruh al pa kej ga ne mažem...to mi ni dobro

Drgač ga pa uporabljam samo v čaju še...na kak kruh al pa kej ga ne mažem...to mi ni dobro
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
evo jas sem enaka...nemaram ga...juck, še posebaj mi je ogabn tisti trd, ko ni tekoč pa je grudasttiasha napisal/-a:Jooooj jst pa meda sploh ne maram ...![]()
![]()
, ker mi je tak aaaa ... totalno preveč sladek in vse se lima ... z muko že un lonček primem, k se vse lima in popa in ... joj joj vse me skomina, če samo pomislim na med ...

jem ga samo v čaju (no pijem) ko sem bolana...pa kakšno masko si kdaj nardim iz medu, drugače pa ga nemaram blizu ust

as if.
-
- Sramežljivka
tiasha napisal/-a:Jooooj jst pa meda sploh ne maram ...![]()
![]()
hehe, jz sm bla ista včasih..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!