...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
hmm,...nasa 2 si data kiss...pa jima ni nic nerodno al pa nekej...pa meni tudi ne...pa moja sestra tud pred starimi....-pa se mi zdi da je njenemu nerodno ...pa sta tud oba2 cez 30,...jest pa nikoli tega ne pocnem....ne wem...se wedno nekak "odpor"
mi2 si včasih dama kakiga lubčeka vpričo mojih staršev... je pa mi za novo leto blo ful nerodno, ko je fant malo preveč spil in mi je polek mojih staršev reko, da mu nj dam enega frenča(normalno mu ga nisem hotela dat)...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Če se da ne ... enkrat sva se srečala v merkatorju med šopingam in sm bla z mami in je on ni vidu in mi je dal lupčka, moja mami pa kuj k en zmaj zravn ... pol pa še pridiga, da če se mava midva rada se mava, ni treba da to kaževa pred vsemi ... tko da raj ne prakticiram tega
@ napisal/-a:No, tud jst pred starši ne napadem svojga lubija, ampak kakšen hiter poljubček, objemčki, držanje za roke, to pa itak... No, samo da je v mejah okusa!
Enako tukaj. Sicer je meni malo bolj nelagodno kot njemu , ampak potem nadomestiva ko sva sama. Starši se nič ne pritožujejo (ne njegovi in ne moji), je pa ob takih objemčkih in poljubčkih zelo glasen njegov 12-letni brat.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.