Ja...brazgotino na nosu da je neb blo, pa lase bi mela bol goste, aja, pa zobe...mam spodi take kot bi jih s fračo nametou (aparat bi biu pa 300.000 ) Točno..pa da bi bla bol fotogenična! Drgač mi je ostalo pa čist ql, všeč so mi ušesa, pa noge, pa to da lahko pojem kar čm pa sm skos suha (ne vem če je kera bol pogosta stranka MacDonaldsa kot jst ).
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...
No jaz bi na sebi spremenila samo to da bi mela pigment tam kjer ga nimam- na nogah od kolena dol nekje nimam pigmenta mam belo in me je včasih ful motilo sam sem se zdaj sprijaznila in poleti zdaj končno veselo hodm okoli v minikah in kratkih hlačah. Sm že šla k dermatologu pa še sam ni vedu kako bi nardil da bi ratal rjav. Predlagu mi je da bi hodila na obsevanja sam mi je rekel da se lahko zgodi da ne bo ratal rjav in sm rekla da na obsevanje pa ne grem.
kaj bi spremenila na sebi? zbrisala pegice in dodala mlecni beli polti malo barve
Nannn napisal/-a:Najvecja zelja mi je enkrat...nekoc oditi do plasticnega kirurga na povecanje prsi
tudi jaz sem se kako leto in pol nazaj razmisljala o tem, sedaj sem pa postala ponosna lastnica marelic in ker so moje taksne kot pac ze so, jih tudi spostujem. Sicer pa je odlocitev na koncu vedno tvoja
Jst bi tud to spremenila, da ne bi mela mozolov, sj zdj jih nimam več ampak se mi pozna da sm jih mela, pa ene par kil manj bi rada mela--> sj vem da se je treba za to potrudt :runningdog: Drgač sm pa zadovoljna z lasmi.
bejbika napisal/-a:hmmmm.....mam hudga tipa, neki kolegic pa kolegov, neki sm šolo nardla, mam fajn familjo.........pa če pr tem ma izgled kej veze, pol nej ostane kokr je..........ker ne vem, da bi bla kej bolš oseba z večjimi joški, pa mejhnim noskom.......
Bravo, bejbika!
Jaz tudi tako pravim. Zakaj bi se sekirale za nekaj česar nimamo, ko pa smo srečne ob tem in s tem kar imamo!
Js bi pa odstranla kilograme, pa full mam boke siroke ker mam tako cudne kosti. Ko sem bla mala sm mela neke probleme s kolki in mam kosti zdej bol vn. To je edino kar me moti!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
jz bi tut boke zožala.ker sm suha in ful grdo zgleda ko me ni nč v trebuhu in pasu,pol boki so pa široki!drgač bi pa nos malo zmanjšala in zobe spremenila in pobelila!