Pa kaj vse razlagate, kok mate naravno dolge pa goste? Sej point umetnih trepalnic je, da se vid, da so umetne ... Point je, da nardi dramatičen izgled, tko da je v bistvu še boljš, če mate že naravno lepe in goste.
Men tud niso všeč umetne trepalnice!! sicer tko npr. na tv zgleda ful lepo, sam od blizu je pa pomoje preveč očitno, da niso prave. Sm čist zadovoljna s svojimi
So mi vsec; se najbolj pa ko jih je mela tista manekenka iz 60h (se ne spomnim trenutno imena).. ko jih je bilo po par stisnjenih skupaj.. Tudi te od *tamalle* so mi vsec.. ah kar vse so mi vsec, ker sama mam itak nikakve/prekratke/brezvezne...
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Jaz sem se zadnjič trudila z njimi, ene 20 min z eno, pa še ta je potem na pol odpadla, tako da sem se ujezila in jo potegnila dol. Mi je pa kul - no, v mejah normale.
simpson mi je cist prevec kicasta s temi trepalnicami. te druge slikce so dost boljse...ne vem, men je una slikca iz prejsnje strani kao 60 leta se najbolsa.
Kšna ma full dobre trepalnice (umetne) ampak vsaki pa res ne pašejo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...