Visoke pete
Jaz sem se tudi naučila hoditi v petkah zaradi plesa. Ko sem začela hodit na plesne vaje nekak ni več zgledalo, da pridem v supergah... Kupila sem si udobne čeveljčke s peto 7 cm in enostavno probala. Nekaj časa je bilo kruto, potem pa sem se navadila in sedaj sploh ni isti filing, če plešem v čevljih brez petke. Sem se razvadila. 

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
res je, da je bolje zacet z malimi petami, AMPAK! Ce cevelj ni kvaliteten, je lahko peta se tako nizka pa noga v cevlju trpi, tega pa nobena noce,ne? Zato je tudi moje pravilo, da imam raje manj cevljev, pa te kvalitetne, kot pa celo omaro cevljev, ki so tam bolj zaradi okrasa.
Ah ja....kar se pa tice ozkih petk in tlakovanih cest-juhuhu! Vendar pa so zelo zahrbtne lahko tudi kakrsne koli ze resetke na tleh, ker se vanje lahko neslavno zagozdis, kot sem se prejsnji teden jaz-in to na tekmovalnem nastopu, na poti na oder, ko je pol zbora stalo na odru, pol pa za mano, ker noge nisem mogla izvlect
! Da sem nogo izvlekla sicer ni trajalo vec kot nekaj sekund, vendar je bila pa sramota zagotovljena, ko sem se skoraj zvalila naprej
Zato moras imeti kot obvezno opremo cevljev z visokimi ozkimi petkami prilozeno se velik nasmeh in veliko mero humorja 

Ah ja....kar se pa tice ozkih petk in tlakovanih cest-juhuhu! Vendar pa so zelo zahrbtne lahko tudi kakrsne koli ze resetke na tleh, ker se vanje lahko neslavno zagozdis, kot sem se prejsnji teden jaz-in to na tekmovalnem nastopu, na poti na oder, ko je pol zbora stalo na odru, pol pa za mano, ker noge nisem mogla izvlect

- white_sharky
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Visoke pete
ko sprehajam se po lj (zivim in delam v lj) veckrat opazim mladenke in urejene dame, da nosijo ceveljcke in skorjne na petko, ene petke so mal visoke druge manjse
vprasanje imam, kaj vam pomenijo ceveljcki in skorenjcki na petke? kako se pocutite v njih, a jih obujete zaradi svojega veselja, ali da bi morda vzbudile pozornost pri deckih... vem, da je po kockah tezko z njimi hoditi...
povem vam, da so meni taksni ceveljcki in skorenjcki zelo fancy in verjamem, da vsak decko 'pomeri' z ockami mladenko ali damo, ki je lepo urejena

vprasanje imam, kaj vam pomenijo ceveljcki in skorenjcki na petke? kako se pocutite v njih, a jih obujete zaradi svojega veselja, ali da bi morda vzbudile pozornost pri deckih... vem, da je po kockah tezko z njimi hoditi...
povem vam, da so meni taksni ceveljcki in skorenjcki zelo fancy in verjamem, da vsak decko 'pomeri' z ockami mladenko ali damo, ki je lepo urejena

Meni so petke zakon! Ampak samo ta tanke, po možnosti kakšne črne škornje, ali bele sandale s tankimi kovinskimi petami, ki imajo po peti navito diamantno kačo. Jest sem čist nora na lepe čevlje, sploh na Prada in Gucci, največje kmetice se mi pa zdijo ženske, ki nosijo ta široke pete in po možnosti še debeljše podplate na čevljih, da ja zgledajo kobile ne pa gazelice. Pa čevlji morajo biti obvezno zloščeni in peta se mora svetit. Mam tud celo zbirko škornjev od roza, srebrnih, črnih, bež.... Mislim, da po čevljih od nekoga že lahko malo sklepaš kakšen človek je.
- white_sharky
- Sramežljivka
- white_sharky
- Sramežljivka
- white_sharky
- Sramežljivka