Besede s pomenom
-
- Cosmopolitanka
Hmmmmm....
Carpe diem ziher!
Pa ne da sem obsedena s tem al pa kej, sam ne mislim se cele dneve matrat za nekaj kar bo al ne bo prišlo v prihodnosti. Rajš se mam kar cele dneve fino in nimam nekih blaznih in težko dosegljivih ciljev, zarad katerih bi se sekirala. Se mam rajš lepo vse dni kot super 1/20 življenja.
Pa ziher kej kar je lubi reku.... Pa ne povem kaj vse je že reku, k je blo sam zame.
Pa kot ste že napisal...
Da ne obžaluješ ničesar in podobno.
Men se življenje zdi prekratko, da bi se sekiral zarad prihodnosti in ubadal s preteklostjo.
Carpe diem ziher!

Pa ne da sem obsedena s tem al pa kej, sam ne mislim se cele dneve matrat za nekaj kar bo al ne bo prišlo v prihodnosti. Rajš se mam kar cele dneve fino in nimam nekih blaznih in težko dosegljivih ciljev, zarad katerih bi se sekirala. Se mam rajš lepo vse dni kot super 1/20 življenja.

Pa ziher kej kar je lubi reku.... Pa ne povem kaj vse je že reku, k je blo sam zame.

Pa kot ste že napisal...
Da ne obžaluješ ničesar in podobno.

Men se življenje zdi prekratko, da bi se sekiral zarad prihodnosti in ubadal s preteklostjo.

vse se vraca vse se placa...
vse slabo, je za nekaj dobro...
uzivej vsak dan 100%, ker neves ce nasledn dan sploh pride...
pa kar mi lubi kej lepga rece...
pa enkar je oci mami reku: jz bi sou tud na luno s tabo...
neki smo se kregal, in ji je to reku in je blo ful sweet... je blo vse takoj kul
vse slabo, je za nekaj dobro...
uzivej vsak dan 100%, ker neves ce nasledn dan sploh pride...
pa kar mi lubi kej lepga rece...
pa enkar je oci mami reku: jz bi sou tud na luno s tabo...
neki smo se kregal, in ji je to reku in je blo ful sweet... je blo vse takoj kul

did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
v bistvu preprost stavek, noben "pregovor" ali kaj podobnega ampak v tistem trenutku ko mi je to reku... res, kr taka prijetna toplina mi je šla čez telo. Povedu mi ga je pa kolega, res, človek vreden spoštovanja... na žalost ga že kakšno leto nisem videla... ampak nikol ne bom pozabila...
Ostani tam, kjer ti je srce
Ostani tam, kjer ti je srce
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- dragon_fly
- Komunikatorka
-
- Debatorica
- Kontakt: