Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ady »

a sta se dobr s fantom pogovorila?
zdj lahko ugibam, da je začetnik pa neve kako bi stvari ustregel ali mu je nerodno, ali pa misli da ti nočeš da bi ti jo lizal itd...
nevem, lahko samo ugibam..daj če se še nista pogovorila pa se dajta..mogoče ni vse tako črno, mogoče bi te rad zadovoljil pa si neupa,oz.neve kako, oz. je zaprt vase, oz. nekaj čisto drugega.
jz lahko samo ugibam ker nepoznam situacije...pa pojdi tudi ginegkologu bo pomagal..malo je čudno, če imaš vonjave mogoče ni kaj uredu?

če pa kljub temu noče po pa je egoist..in mu ti vrni z isto mero(radikalno torej brez blow.joba..itd)
na koncu ga pa nogiraj..če tud to nav pomagal..ampak mislm da če te ima res rad taki ekstremni podvigi nebojo potrebni
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Jst sm ginekologinji uprašala če majo tamponi in tabletke kej vpliva na to da zmanjšujejo vlažnost, pa je rekla da to dvoje čisto nič ne vpliva. :nixweiss:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Iry
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Povsod po malem

Neprebrana objava Napisal/-a Iry »

No tud sama sem mela od začetka ta problem, da moj dragi ni hotu uporabljat lubrikanta, pa zmer sem mu govorila pa predigra, pa predigra, on pa men da njemu to paše da je nahitr...pol sem pa sama šla kupt lubrikant, ene parkrat me je tko butast gledov k sm ga vzela iz predala, pol se je pa navadu, pa čeprav je zdj bolj pozoren do mene ratu ga kar večinoma uporabiva, razen če je kaka posebna priložnost, da se rad igra :wink:
Drugač pa meni vložki že tko smrdijo...k vem od začetka sem jih skoz mela, sam odkar sem pa pol začela tampone uporabljat pa ni govora več vložkov.
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: R`dam

Neprebrana objava Napisal/-a Naty »

Po moje je takole najbolje:
V obdobju menstruacije uporabljaj tampone le čez dan in tiste, ki so namenjeni za posamezno količino krvavitev. Menjati jih je potrebno dovolj pogosto, da se izognemo nepotrebnemu gojišču raznih bakterij. Jaz ob uporabi tamponov uporabljam tudi dnevne vložke (mini) zaradi lastne sigurnosti vendar le v času menstruacije. Po menstruaciji je najbolje nositi zračno bombažno perilo, čez noč najbolje nič. Se spomnim ene ginekologinje, ki je rekla po tv da je tam spodaj treba (citiram) "luftat", "luftat" in še enkrat "luftat".
Suha nožnica je lahko posledica jemanja kontracepcijskih tabletk ni pa nujno. Pri meni je bil ta (izmed mnogih) problem. Pomagalo ni nič drugega kot le dodatna stimulacija.
Neprijeten vonj je lahko posledica glivičnega obolenja. Izogibaj se dnevnim vložkom, tesno oprijetim oblačilom, sintetičnih spodnjic in vzdržuj dobro, vendar ne pretirano higieno. Preveč vode tam spodaj lahko tudi škodi, ker si s tem porušiš naravno ph okolje in si s tem nakoplješ probleme. Menim da je umivanje spolovila 2x dnevno popolnoma dovolj, uporabljaj mila za intimno nego (sama uporabljam Lactacyd femina).
Resnično upam, da se boš rešila te nadloge! Srečno! :kleeblatt:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

hm, ve k pravte da vam tamponi izsusijo noznico... a jih mate tut ponoc? jz mam ponoc skoz vlozke pa k si vstavlam tampon uporabljam lubrikant pa nimam cist nc izsusen.
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objava Napisal/-a Lenna »

Hmmmm, suhost nožnice med sex-om je lahko tudi psihičnega izvora :!: a imata kakšne probleme oz. kaj podobnega, ali si mogoče zadnje čase pod stresom.....vse to na nek način vpliva na tvoj problem..............

seveda pa se pridružujem mnenju ostalih, ki pravijo da se naj tvoj :onceldoc: malce potrudi , čene pa se dajta pogovorit ali pa....... :evil:
...u u u moj mali kakadu...
oja
Sramežljivka
Sramežljivka

Bolečine med seksom

Neprebrana objava Napisal/-a oja »

uglavnem....mam problem 1 let je blo uredu brez bolečin bre usega, seks približno 4x-5x na teden s premori seveda use ful dobr...zdej pa kr naenkrat me boli že ko hoče prodret vame, ginekologinja mi je rela da je use ok, s fantom se ima odlično...res ne vem kaj bi lahko bilo...ta bolečina oz. nemožnost seksat mi je šla zadnjič že tako na jetra da me je pač malo bolelo in se pač zdržala 8sej za umret ravno ni) in pol k sm šla na wc vidm da čisto malo krvavim...res mi ni nč jasn??? se kateri mogoče podobno dogaja?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

oja men se je neki casa, zdej je bistveno bols. tak obcutek, k da se ti spodi ne bi hotl normalno razsirit. men je pomagal ce mi je s prsti med predigro mal razsiril. pa lubrikant seveda :wink:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Nimam pojma kaj bi lahko bilo narobe. Če ginekolog pravi da je fizično vse ok, je verjetno lahko kaj drugega. Ponavadi take zadeve same minejo. Predlagam ti pa tako kot zvončica veliko lubrikanta :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
gwen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gwen »

lahko si živčna in te je strah da te bo spet bolel in te zato boli :(
just love
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

tut men se to včasih dogaja, pa res ne vem kaj bi lahk to blo. sm tut jst ginekologinji rekla in mi je rekla da vse štima kukr bi mogl. sam res me kr strah rata k se to včasih pojavi, sicer nič ne krvavim samo boli pa.
pa sm vedno sproščena in si tega želim.. sam se una tam spodi neki upira :twisted:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

pri meni je isto, kar naenkrat se je pojavilo :evil:

naj gre že stran!!!
oja
Sramežljivka
Sramežljivka

evo danes spet...ravno prejle ful s si ga želela..ok lubikanta nimava pri meni imava ga pa pri njemu pa ful me zrajca pa predigra pa ful se potrudi da mi prej še pride pa je blo danes isto bolelo oz. peklo ko hudič včasih se še da zdržat danes se pa ni dalo...pa bi anjraje jokat začela kot že ne vem kolkrat sam k potem sva pa žalostna pa use...upajmo na boljše čase

hvala vam za odgovore

se pa opravičujem ko sem že napisala post in ga oddala sem vidla da podobna rubrika že obstaja tako da sem si malo že tam prebrala...lahko noč
oja
Sramežljivka
Sramežljivka

ne bom trdila da je nimam k testirat se nisem nič šla sam verjetno je nima no, ponavadi take bolezni ne bolijo
upam na boljše čase
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

oja pr men je podobn, sm ze napisala. boli me, ce je njegov tic suh (ni gor sline al pa lubrikanta), pa neglede kok sm jz mokra, me zacne bolet k ga da par cm notr. k da bi se vsa vlaga iz vhoda porabla za prve cm pol je pa zmanjka?? pa k da bi ga na suho dajal not?? tko da sva problem resila tut tko, da ga dava pocas not, tko, 2 cm not, 1 vn. da se njegov tic mal navlazi z mokroto k je znotraj.

mislm da je zarad tega, k isto k si vstavljam tampone je isti pekoc obcutek. tko da mam posebn lubrikant za vstavlat tampone pa je vse ok :razz:
Odgovori