Najbolje je da sam tko nakažete u a lahko vidim telefon pa če ful paniko naredi -NE NE; potem bo najbolje da ga naskrivaj malo pogledate, če pa odreagira čist ql -ja vzem; potem pa lahko takoj veste da je vse vredu!
Bivšemu sem zato, ker me je že prevaral, pa sem potem stalno preverjala koga je klical itd....Zdaj pri novem me pa sploh še ni prijelo, ker sva 24 ur na dan skupaj in mu totalno zaupam tak da nima smisla
Andrejčika napisal/-a:Ene parkrat sem pa res pogledala v njegov mobitel tako na skrivaj ampak nism nc nasla! Sicer vem da mi nc ne skriva--> tako sem se samo prepricala!
Andrejčika napisal/-a:Ene parkrat sem pa res pogledala v njegov mobitel tako na skrivaj ampak nism nc nasla! Sicer vem da mi nc ne skriva--> tako sem se samo prepricala!
Enako. Sm zdj mu pa ne več-mu čist zaupam.
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...
hvala bogu je moj zdej nehu mi brskat po mobitelu....včasih mi vsaj enkrat na tedn uzeu mobitel in ga pregledu,svojga mi pa nikoli ne pusti da ga pogledam,da naum slučajno kej našla še posebi k ma ene mms-e od ene šuge k se dva dajeta dol pol mu je pa napisala "a boš ti tud mene tko zvečer"...what the f***
Midva pa ne gledava v telefone. OK, če kateremu baterije crkne, potem si ga sposodiva, pa še to je blo enkrat, drugače pa mu še nikoli nisem gledala po telefonu.
kathy napisal/-a:hvala bogu je moj zdej nehu mi brskat po mobitelu....včasih mi vsaj enkrat na tedn uzeu mobitel in ga pregledu,svojga mi pa nikoli ne pusti da ga pogledam,da naum slučajno kej našla še posebi k ma ene mms-e od ene šuge k se dva dajeta dol pol mu je pa napisala "a boš ti tud mene tko zvečer"...what the f***