Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Mrs. Smith, a ni bolš, da si še vedno nedolžna, kot pa da bi šla sexat z nekom za eno noč pol mela pa slabe spomine na to ?
Je pa ja lepši občutek izgubiti nedolžnost z nekom, ki ti nekaj pomeni (oz.ti je nekaj pomenil), kot pa samo zato, da se pač pred kolegicami predstaviš "ja zdej sem pa tud jest" ....
vsa čast, da si znala to lepo obdržat do takrat, ko bo tvoj mr.pravi to vzel še kot čast in mu bo v veselje .... :)
še posebej, če čutiš, da te trenutno noben tip ni vreden, potem pa sploh fajn, da je sedaj tako, kot je .... ti bo takrat, ko spoznaš nekoga zate, toliko lepše :)
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Pri gospodicni Smith ni vprasanje nedolznost "ja ali ne", ampak se mi zdi bolj problem, da se niti ne spusti v intimnost z nasprotnim spolom (intimnost ni enako spolni odnos!)

To je vsekakor zalostno in prav gotovo zelo motece.

Clovek si pocasi nabira izkusnje, pa naj bodo dobre ali slabe... edino tako se lahko pripravis na resno zivljenje in druzino. Glede tega se Mrs. Smith slabo pise. Saj zamuja prakticno vse, kar je cloveku osnovno!

Nezmoznost intimnih stikov je psiholoski problem. Zato bi avtorici teme svetoval ali kaksno knjigo ali celo obisk pri psihologu. Edino ona ve kako velik problem je zanjo in ali ga je zmozna resiti sama ali z zelo dobro kolegico!

Za zacetek bi ji svetoval, da naj se malo odpre, malo zadiha in zazivi... naj postane bolj samozavestna in spremeni misljenje o moskih! Ce "isces" moske samo po diskacih, potem zamenjaj okolje... zamenjaj ali spremeni ali pa povecaj svoj druzabni krog. Pojdi na kaksne tecaje/seminarje, ki te zanimajo... Moznosti je veliko!

Na koncu naj recem samo to, da je edino od tebe odvisno ali bos srecna ali ne!

PS:
Glede vprasanja nedolznosti, me pri zenski ne moti in verjetno nisem edini. Zato se glede tega ne sekirat.

LP
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Ja res se ne sekerat zarad tega...si pač zarad tega neki posebnga in kkšnga bo to čist nakurl verjetn. :)

Ampak čudna si pa vseen mal :? (k si lih vprašala to :D )
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: nedolznost

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

ej dol ti visi men osebno je to full lepo in verjamem da tipom tut. Ko bo prišel pravi boš vedla... do takrat pa bod ponosna da si nedolžna.

p.s: kok si pa stara če ni skrivnost?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbara01 »

Vse govorite o TA PRAVEM , kdo je to? Kako znaš,da je on ? Koliko časa moraš hoditi z dečkom preden greš z njim do konca? Najpomembnejše koliko let moraš imeti? :?:Če katera ve na ta vprašanja odgovore mi jih naj prosim pove. Saj sama nisem nikoli dobila na to odgovore in zdaj me nenadoma moja frendica sprašuje.Kaj ji na povem
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

^^Preprosto; ko pride čas za vse skupi veš da je on pravi in veš kdaj si pripravljena ker čutiš. Ni nobenga pravila.

predvsem pa: dokler se to sprašuješ še ni čas.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Zame je tisti pravi, s katerim uživam v družbi in komaj čakam da ga vidim, me razume, spoštuje, ljubi, zaupa, da ko sem z njemu čutim neko varnost in metuljčke v trebuhu in najbolj pomembno, da mu zaupam! sploh pa to že sama ugotoviš kdaj je primerni čas... ko se res počutiš sproščeno in imaš sama željo to naredit.
The key is, never stop doing what you love!
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Kot ostale ti tudi jaz povem, da se ne sekiraj. Bodi ponosna na to. Se vsaj nisi pustila zeapeljati prvemu, ki je prišel mimo tebe, samo zato, da bi bila enakovredna frendicam oz. frendom.
Ko bo prišel pravi bo to prišlo samo od sebe in ne zato, ker moraš.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 01. Jan. 2009 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

barbara01:
Kdo je to? To je človek, ki ga ljubiš, ki mu zaupaš, zakaterega veš, da te ljubi in ti zaupa.
Koliko časa moraš hodtit z njim? Vse po občutku. Najbolje je, da ga prej dobro spoznaš. Če je to po 1 tednu ali pa po 1 letu. Nima veze, važno, da si pripravljena na to.
Koliko moraš biti star? Kot jaz poznam naš zakon, ni nikjer določeno,koliko moraš biti star za prvič (edino, če ni nekdo od partenrej polnoleten, saj je v tem primeru lahko obtožen pedofilstva).

Ves point tega ja, da si pripravljena na to in človeku s katerim bi popolnoma zaupaš.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

tudi meni se zdi to pohvalno... :respekt:
tudi jaz sem še nedolžna pa imam 17 let in sem na to ponosna ker bom to dala nekomu ko ga bom mela zelo rada in bom začutila da je on tist ki si to zasluži...

nisem za te one night...tak da...

punca glavo pokonci...saj nisi kot nekatere ko naredijo to samo za to da se lahko pokažejo pred fantom... :D
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Vsem puncam, ki se jim zdi, da je pohvalno, da je se pri cca 27-tih nedolzna, predlagam, da se odrecejo spolnim odnosom za nekaj casa - recimo 1 leto ;)

Me prav zanima kako se bi pocutile in kako ponosne bi bile nase, ko bi se sparale :roll:

... ker pa vem, da tega ne boste storile, vsaj nehajte trositi te neumnosti!!

Kot sem ze prej rekel, ni vprasanje nedolznosti, ampak vprasanje njene samopodobe, samozaupanja in usmeritve.

Ce punca ni sposobna dobiti moskega (takega ali drugacnega), potem je z njo resno nekaj narobe! To je resen problem!

Sam menim, da je imela slabo izkusnjo 1x v mladnosti in zdaj moskim ne zaupa vec. Dlje kot bos cakala, slabse bo!

Glede na to, da si objavila svoj problem, se ga ocitno zavedas in ga zelis resiti. Ampak kot vsak drugi problem, se tudi ta ne bo resil sam od sebe. Zacni delati na tem, da se odlocis kaj si zelis in potem pocasi delas na tem. Pocasi se ti bo zaupanje povrnilo.

In ne mi rect, da ni nobenega fanta, ki bi ti bil vsec! :eek:

LP
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

ded to pa ni blo najbolj vzpodbudno.....
ja glej res je da ni fanta ki ji vsaj en ne bi bil všeč....sam pol je tega fanta treba tudi dobit,jasno!
ja sej če se zaveda svojega problema,torej tudi "dela" nekaj na tem,
no vsej mislim da,sam vseen ne more zaj nedolžnosti izgubiti na silo,tam z enim tipom,sam tolko da se reši tega........
ni vse tak rožnato kot zgleda.......
moje mnenje :razz:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Ded vsaka je sposobna dobiti moškega, samo je razlika, da pač nimaš tako nizkih meril in se pač ne zadovoljiš s prvim ki mimo pride. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Andrejcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejcka »

Ded good point ampak drugič poskušaj biti malo manj direkten. Se pa drugače strinjam s tabo ne sicer v vsem ampak v bistvu se.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
Odgovori