Neisha
Jst pa prvič slišim za tole bejbiko ... se mi zdi da sm zadnič že en članek vidla nekje (se mi zdi da se ga spomnem po tej njeni slikci) drgač komada pa še nism slišala ... očitno premal radio poslušam ...
Sam me pa zanima če je gut, k vidm da jo kr hvalte ... treba loudat ...

Sam me pa zanima če je gut, k vidm da jo kr hvalte ... treba loudat ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Men se zdi grozna...v tistem videospotu za planet za zadet je pa takšna kt kak pujs. Tistih par las, ko jih ma, ji neki plapolajo, pa tista očala, điii
. Tko kt pujs 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
*tenisačica* napisal/-a:Men se zdi grozna...v tistem videospotu za planet za zadet je pa takšna kt kak pujs. Tistih par las, ko jih ma, ji neki plapolajo, pa tista očala, điii. Tko kt pujs
mene tud na pujsa spominja....

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Meni je super, dober glas, lepe pesmi, ni pocukran pop, pa tudi kolikor sem slisala je izobrazena glasbenica. In je vseeno, ce zgleda, kot pujs
(ceprav ne, ampak da se sploh greste to, je mim).
Sama menim, da je vseeno kako zgleda, ker je glavna muska.
Sicer pa kje je fora napisat, da nisi slisal za njo se nikoli in to veckrat citirat in napisat " jaz tudi ne"? Iz dolgcasa ali pac potrebe po nabijanju postov?

Sama menim, da je vseeno kako zgleda, ker je glavna muska.
Sicer pa kje je fora napisat, da nisi slisal za njo se nikoli in to veckrat citirat in napisat " jaz tudi ne"? Iz dolgcasa ali pac potrebe po nabijanju postov?