Bi mu oprostile klofuto?
jst pa ne morem rečt d bi ga odslovila...čist odvisno od odnosa, ki ga ma sicer tip do mene pa od situacije in razloga...mislem zakai se ženske tok gremo neko enakopravnost že? sej je res da smo šibkejše...samo jst čist razumem, da bi svojga tipa klofnla u jezi pa bi me on recimo nazaj...na način kot recimo klofne prjatla ko pridet u konflikt...
d ne bo kšnih zgražanj...NE odobravam pretepanja...wem pa da klofuta v jezi hitr pade...ne wem če bi zapustila nekoga zarad tega ker me je enkrat okol ušes...
d ne bo kšnih zgražanj...NE odobravam pretepanja...wem pa da klofuta v jezi hitr pade...ne wem če bi zapustila nekoga zarad tega ker me je enkrat okol ušes...

- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
mal premal informacij si povedala... al te je dejasko klofnu, na ful, al te je sam tolk, da si se mal streznila... zdej ne vem, kako je z drugimi zenskami, ampak glede na mene in moje prijateljice... vcasih smo res pain in the ass
ne vem no... ce bi mene fajn udaru, se obrnem in grem... ce pa bi me sam tok, da se neham dret... da me pac mal sokira (kot majhnga otroka, ki trmari), mu dam pa prov... ampak mora vseen slediti opravicilo in razlaga, zakaj, ipd....

"well, that answers one question but arouses several others!"
Enkrat me je neki frcnil med kregom, sem ga takooo nazaj zalepla pa zagrozila, da je kar obnemel. Pa je orng dec, velik in močen, pa me ni upal nazaj. No ne gre se za to, da ni upal, pač ve, da se tega ne dela! Kokrkol ga mam rada pa vse, bi spokala, če bi se tp ponovil!
Tko, da vedet morš kak tip človeka je, ker če je psiho in te je udaril kar tako, te bo naslednjič polomu!
Tko, da vedet morš kak tip človeka je, ker če je psiho in te je udaril kar tako, te bo naslednjič polomu!
-
- Cosmopolitanka
Pravijo: "Užgi babo, že ve zakaj jo je dobila!!!"...hehehe...HEC ŽENSKE. Jaz osebno tega ne odobrava. Čeprav se včasih najde kaka frajla, k bi jo tko z veselem užgal, da jo ne bi nobeden skup sestavu. Samo to je samo trenutna želja v jezi. Drugače pa bi se mi po moje posušila roka če bi kdaj udaru žensko.
Sem pa že videl kako je če ženska tipa razkuri in jo enkrat priklopi. Za tisto sem vsaj vedel zakaj jo je dobila, pa še veliko je reskirala kar je naredila.
Sem pa že videl kako je če ženska tipa razkuri in jo enkrat priklopi. Za tisto sem vsaj vedel zakaj jo je dobila, pa še veliko je reskirala kar je naredila.