Reševala sem ga že ene parkrat, z nekaj mesečnimi razmiki vmes, in mi vedno pride ESTJ (direktor).
Sem ga pa rešila še enkrat za hec in mi je pršlo ISTJ (torej skoraj isto, samo introvert), pa še to introvert na meji (53 %). Pa tudi ekstrovert pri prejšnjih reševanjih nisem bila izrazit (tam nekje 60 %), tako da jaz sem glede tega pomoje res na meji. Sicer ko vprašam druge, kako me vidijo, vedno rečejo, da sem ekstrovert, ampak sama zase vem, da rabim dosti časa sama zase in pridejo obdobja (npr. to v katerem sem zdaj), ko res ne rabim veliko družbe. Mi že zadostuje ena kava enkrat na mesec.

Tako da ekstrovert sem v tej smeri, da mi ni težko navezovat stike z novimi ljudmi, introvert pa v tem smislu, da velikokrat sploh nimam potrebe po družbi in sem raje sama (in to obdobje lahko pri meni traja tudi par mesecev).
Pa smz, da se da tudi skozi življenje priučiti, kako vsaj delovati kot ekstrovert...veliko introvertov skozi čas postane ekstrovert, ker se skoraj da že prisilijo, da se spravijo v družbo in poskušajo navezovati nove stike, v želji, da bi si razširili socialno mrežo.
Kar se pa tiče 4ih tipov temperamenta, se mi zdi pa full premalo natančno. Bi rekla, da sem sama mešanica vsaj dveh tipov, če ne treh.