Jz sm pa lih iz kina, sm gledala Slepilo, pa je res fajn film! Sploh mi je všeč, k je un štajerski naglas skoz (hehe, Bejbika verjetn nau gledala tega filma ). Res je zlo zanimiv film - v take bi mogl keš vlagat.
Kdaj bojo dali Ata na dvd????? Komaj cakam, mamo se nekje kaseto.
Sreco na vrvici sem pa tudi gledala 100x.
"kdo je razbou sipo? No kdo jo je? A naj pridem dol? Kdo je razbou sipo?"
"Jakob, jakob jakob"
"Kdo je Jakob?"
"Ps"
"Vam bom ze dal ps. Cigava je zoga?"
"MOja, njegova"
"Pa kar mam rec naj pride ponjo. Zdaj pa mi zginte, da vas ne vidim vec. Jaz mam nocno madonaaaa"
Valda da jih je kr nekej Iz starih časov npr. Ne joči Peter, To so gadi, Vesna, Sreča na vrvici, pa od novejših Outsider, Zadnja večerja, Kajmak in marmelada, Tu pa tam....., sej je ful fajnih filmov. Še bi se najdl, sam se trenutno ne morm spomnt, so pa za moje pojme tile tanajboljši-po mojem okusu
Jz sm jokala k sm prvič gledala srečo na vrvici... k sm bla se mejhna...
se posebi me je razzalostil un prizor na dežju enkrat bol ponoč so mogl tv ugasnt zrt mene....
no, jaz sem tudi gledala srečo na vrvici 100-krat, pa mi je še vedno kul! mislim, da so bili stari filmi res dobri, večkrat za pogledat. zdaj pa itak ni nič zanimivega, razen izjem no pa tudi igralci so mi bili včasih boljši kot sedaj, seveda pa zopet ostajajo izjeme hvala bogu za izjeme
a+a napisal/-a:Ni lih film, sam brezveze odpirat novo temo tko da bom kr tuki omenila Čokoladne Sanje Je vsako soboto na tvs1 ob 20h in je res fajn. Večina je dobrih igralcev, svaka čast sodelujočim ...
Sm gledala parkrat, pa se je tut men zdela čist fajna za pogledat. SIcer je tko mal pocukrano, sam je kul za cajt zabit.
Ta stari slovenski filmi so zakon, še posebej so mi všeč Poletje v školjki 1 in 2, Ne joči peter, Vesna, Ne čakaj na maj in pa Kekci ... pa pravjo da je Cvetje v jeseni tud super, ampak mi ga še ni uspelo gledati