Dioniz napisal/-a:Nekaj najbol hinavskega in dvoličnega se mi zdi to, da je ženska obravnavana slabšalno in kot neka vlačuga, ker ima rada seks in ne najde dobrega stalnega partnerja ampak jih veliko menjava zato ker pač.... tipi so povečini katastrofalni v postelji, ženske pa rade seksajo. Po kerih kriterijih modernega časa pa je nekaj slabega, če delaš eno najbol uživaških stvari, ki nam jo je podarila mati narava in jo rad delaš pogosto? Samo zato, ker je na drugi strani ženska, ki bi po ne vem kerih standardih mogla bit pridna nedolžna in, ki seksa samo v razmerju ali po poroki? Pa dajmo se zamislit malo ob tem. Zakaj pa jaz ne bi bil slabšalno obravnavan, če bi mel pri 22 letih jih 17 za sabo? Zato, ker men je dovoljeno uživat v seksu samo zato, ker pač mam tiča in sem kao zato nonstop potreben?
Sam osebno sicer nisem ljubitelj punc z velikim številom pred mano ampak absolutno pa me ne bi nič motla nobena številka, če bi jo zvedel. S kondomom bi seksal v vsakem primeru tak, da če je punca zato dobra v postelji, ker jih je veliko imela, pol je to lahko samo nekaj kar zelo pozdravljam.
a ni to nekak kontra glede na to kar si prej napisal. Pa nisi nič omenil, če bi takšno žensko imel za partnerko...to, da bi jo poseksal je jasno vsakemu šalabajzerju na tem planetu