E227 napisal/-a:Zdravo, pišem po forumih in sem že čist obupana ker nobena ne odpise in upam da bo tu drugače.
Vglavnem moj fant je pred 2 tednoma odšel na misijo za pol leta. jaz pa doma jokam kot dež. Kar ne morem priti k sebi ker sva skupaj ze 4 leta in sem zelo navezana nanj, izgubila sem voljo do vsega kar obstaja najraje bi se zaprla v kako sobico in cele dneve spala. Po glavi se mi cel čas podijo temne misli in me je grozno strah da ga ne bo nazaj, ne spim, ne jem kot bi mogla, ne vidim več smisla. Vem pretiravam ampak že tako v življenju sem bol pesimist zato me take spremembe še bol obremenijo. Zanima me če ima katera podobno izkušnjo in ali je to sploh normalno kaj se mi
dogaja? , kako naj se zamotim?
Hvaležna bom za vsak nasvet.
Sama ti tudi nimam dat kakega pametnega in uporabnega nasveta, vendar je videt da si res v stiski in ti je hudo, kar je popolnoma razumljivo

ker sta minila šele dva tedna je popolnoma razumljivo, da si v fazi, da se moraš navadit na to, da fanta ni zraven in, če boš posedala in razmišljala samo o tem boš trpinčila sebe, še bolj pa njega, ker se bo sekiral zaradi tebe...bodi močna in bodi tudi njemu v oporo, zagotovo, da mu ni lepo bit brez tebe tam dol bogu za hrbtom in, če bosta en drugemu v oporo (in ne bosta samo jokala en drugemu) bo čas hitreje minil pa še povezala se lahko bosta na tak način

ja to je njegova služba in jo pač moraš sprejet, v paketu z njim

vem, da je maj še daleč vendar sem prepričana, da zmoreš in boš zmogla

sprašuješ kaj naj počneš: počni stvari, ki te veselijo, tudi če si prej to počela z njim, počni zdaj to sama (ja vem ne bo isto, ampak tak boš mela občutek, da je vedno zraun tebe), zagotovo maš prijateljice katerim se lahko zaupaš (povej kak ti je in takoj ti bo lažje), posveti čas sebi, poskusi kakšno novo stvar

zelo pomaga, če se zamotiš...začetek bo težek, potem pa bo vsak dan lažje in bo že tu januar ko bo prišo na dopust, potem pa še samo štiri mesce in bo spet doma

s svojo negativno energijo ne boš pomagala ne sebi, ne njemu, še najmanj pa vajini zvezi, s pozitivno pa lahko ogromno prineseš obema...izkoristi ta čas za sebe, boš vidla da boš s tem ogromno naredila za sebe
in ja seveda, da bo prišo živ in zdrav domov

vem, da majo dol kr dela, ampak tok nevarno pa ni, da ne bi prišo živ domov

dvigni glavo in z nasmehom pejd naprej, vse zmoreš, če le želiš; v prvi vrsti zaradi sebe, v drugi pa zaradi njega