Pa dej nehi Slovenc79 b*dak si pa konec , bo pa ja imela prav punca ki je naredila magisteri in se preživlja sama... Joj katastrofa res kaj delajo eni pa marija kdo ti res misliš da si ? Lahko si samo vesela da tvoj praded pred par desetletji ni razmišljal isto kot ti, ker nebi bilo tebe.
MarijaNana napisal/-a:^^ LOL. Itak. Če ne razumeš zgodovine, politike, ekonomije, gospodarstva, osnovnih premis sociologije kulture etc., če, skratka, ne štekaš pol kurca
Ti pa vse to briljantno razumeš, naredila si magisteri in z eno veliko žlico vso pamet pojedla. Pa daj punca oladi resno. Nič jaz predlagam da administratorka organizera en piknik za nas uporabnike da malo vidim te naše glave prihodnosti, da kakšno rečemo da malo vidimo kako ti gre vse to kar si naštela, pa upam da se boš vsaj z solidnim avtom pripeljala upam da kaj nanesejo te namišljeni magisteriji in 12 urni delovniki
. Tako, da admin lahko bi en božični piknik naredili pa da se malo podružimo, ker to namišljeno pisanje z nekimi veleumi preko interneta je škoda časa, punca ima samo to srečo da je sedaj že toliko teh stvari piše na googlu in wikipediji da se lahko dela brihtno.Mi pa še kar ni jasno zakaj je bilo treba skurcat fanta od punce, samo zato ker je vojak ali kaj? In zato je vse samo človek ne? E moja feministka čeprav misliš da nisi rasistka, pač si.

.
ker sta minila šele dva tedna je popolnoma razumljivo, da si v fazi, da se moraš navadit na to, da fanta ni zraven in, če boš posedala in razmišljala samo o tem boš trpinčila sebe, še bolj pa njega, ker se bo sekiral zaradi tebe...bodi močna in bodi tudi njemu v oporo, zagotovo, da mu ni lepo bit brez tebe tam dol bogu za hrbtom in, če bosta en drugemu v oporo (in ne bosta samo jokala en drugemu) bo čas hitreje minil pa še povezala se lahko bosta na tak način