Okol 20.000 SIT , ampak mi nekaj krije služba, ker je to tud moj službeni telefon, kjer sem dosegljiva 24 ur na dan... Prej, ko sem si sama plačevala, pa sem mela okrog 10.000 SIT, včasih kakšnega jurja dol ali gor...
naj bi porabla 5 čukov (vključno z naročnino, to mejo mi je mt postavla, drugo gre iz žepnine )
sj ubistvu porabm tok, včasih mal mnj, včasih sm že več. zdele bo pa kriza, ker grem dans na malto, pa še lubi je u franciji
ponavad okol 3.000. s tem da je naročnina 1.300. "problem" so pr men sam smsi ka so skor polovica celga računa! jah, dokler bo skupi še tolk mal bo že. še dobr de messanger obstaja, so stroški full manši!
Učasih sm tudi jst imela naročnino, ampak sm jo kmalu prekinila, ker so bili moji računi dokaj vrtoglavi. Zdj sm pa kr lepo na mobi kartici&zapravim zelo malo: okoli 2.000. Mi je full brez veze dajat tolko denarja, da se pogovarjam z ljudmi po tel.&napišem na tisoče sms-ov. Rajše jih povabim na kavico&v živo debatiramo o vsem na dolgo in široko... Pa še zastonj je! Tisti denar, ki bi ga pa zapravila zaradi tel. ga rajši investiram kam drugam: npr. si kupim kakšno lepo majčko.