Odvisnost od seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

virginiaNOmore napisal/-a:Mene najbolj prime ko se morm učit za kolokvije in izpite, ko mi voda v grlo teče, ko sm ful živčna. Takrat bi nujno rabla enga skoz zraven, da bi si z njegovo pomočjo sproščala napetost. Kak bi bil bogi...po moje se nikol več ne bi javu za kej tazga... :( No, sej bi si pa novga najdla :twisted:

to pa tut mene.. skos bi sexala..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
sweet_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_girl »

sm misla da sm edina... zj pa vidim da je to čist normalno :wink:
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Občasno imam napade ko bi samo sexala in imam dneve ali tedne ko mi nikakor ni do tega in bi se samo crkljala z možem :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
boogie
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Odvisni od seksa

Neprebrana objava Napisal/-a boogie »

Diana25 napisal/-a:ste se kdaj zalotili v obdobju,ko enostavno ne morete brez... ko vas razganja in... mmmm...

in ko pride vaš partner ga dobesedno pofu.... do onemoglosti.
na koncu se začnete že spraševat, kaj je z mano, a sem to jaz??

:unknown:

:eek: Kaj jaz take ne spoznam nikoli looooooool. In to je redkost, da si zenska zeli "vec" kot moski. Vsaj kolikor jaz poznam svojo druzbo. Se moski stalno prepiramo, zakaj ne tako kot mi ko bi po 3 x na dan...

:twisted:
Uporabniški avatar
Balkanski dečko
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mal izven lj ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Balkanski dečko »

virginiaNOmore napisal/-a:Mene najbolj prime ko se morm učit za kolokvije in izpite, ko mi voda v grlo teče, ko sm ful živčna. Takrat bi nujno rabla enga skoz zraven, da bi si z njegovo pomočjo sproščala napetost. Kak bi bil bogi...po moje se nikol več ne bi javu za kej tazga... :( No, sej bi si pa novga najdla :twisted:

Kva :eek: jest sm pa mislu da to sam tipe pa vidim da tud ženske sam bi blo dobr neki met takrat k me noro razganja. Lepo vedet de je nekdo iz nasprotnega spola enakega mnenja :cool:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Re: Odvisni od seksa

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Diana25 napisal/-a:ste se kdaj zalotili v obdobju,ko enostavno ne morete brez... ko vas razganja in... mmmm...

in ko pride vaš partner ga dobesedno pofu.... do onemoglosti.
na koncu se začnete že spraševat, kaj je z mano, a sem to jaz??

:unknown:

Meni se to poleti ful dogaja!Da me meče ful...mah saj to je normalno,da imamo vsi potrebe...hvala bogu,da ima tvoj tako žensko!Če tne bi bila taka...bi se,pa verjetno spraševala,če si frigidna!Mislim,da je ta tvoja varijanta boljša opcija :) :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

Ljubile bi se vsak dan
London | 22.8.2005 | K.L.

Več kot četrtina žensk si vsak dan želi vsaj enkrat imeti spolni odnos, kaže neka raziskava. V zadnjih 12. letih se je ta odstotek povečal za polovico.

Kot piše britanski časopis Mirror, si 27 odstotkov odraslih žensk vsakodnevno zaželi ljubljenje. V primerjavi z 18. odstotki iz leta 1993 to pomeni povečanje za polovico.

Medtem se odstotek moških, ki si vsakodnevno zaželijo spolni odnos, v tem času ni spremenil. Med anketiranimi moškimi je takšnih slaba tretjina – 31 odstotkov.

Med vprašanimi ženskami je s svojim spolnim življenjem zadovoljnih 62 odstotkov, medtem ko je zadovoljnih moških precej manj, le okoli 54 odstotkov.

Anketo so izvedli na Yahoo-jevi spletni strani, namenjeni spoznavanju novih partnerjev. Psiholog Lenny Kristal, ki je avtor ankete pravi: “Ženske uživajo večjo svobodo pri iskanju spolnega zadovoljstva, kot kdajkoli prej. Izzivajo moško poželenje.” Deborah Uri z Yahoo-ja pa pravi: “Pri ženskah vseh starosti narašča samozaupanje v zvezi s spolnostjo.”
Vir: 24.ur.com na današnji dan

no sm vedla da nism obsedena!!! :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objava Napisal/-a Heart »

Ma, včasih pride dan, ko sexava tko, kakih 7x, pol me pa mine za 3 dni in tako naprej. Zadeva niha.
Use your imagination...
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Imam zdrav odnos do sexa. :lol:
Se ga nikoli ne branim. :cool:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hm jaz taka obsedenka nisem... Ker tut nimam časa navadno, se že prej on spravi name. :) :wink:
Uporabniški avatar
bela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bela »

pri meni je vedno on pobudnik...jaz lahko tud kr nekaj časa zdržim brez
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

bi lohk rekla da ful kriza ni bla nikol, da bi svojga tipa najraj kr pofu.......
je pa res da kdaj me pa mal razganja. se pa čist strinjam z nekaterimi da nam je zj ženskam skor več do sexa kokr pa tipm.saj pr men je že tko.
Uporabniški avatar
Caspian
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Caspian »

NORO!, Ženske, kje dobite te tipe k nimajo cajta trikrat na teden sekat. Puste jih na tv-ju pa najdite kaj bolj aktivnega. jest sn pa skoz misl da so vse enake :D . Pa vidim.... No sej katera je kje k mal drgač misle...

LP
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

:gruebel:
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

oh moj ma pa spet custvene izpade.. raje bi se objemal pa mojckal, kot pa ... hm?! :roll: :roll:
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Odgovori